Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A więc drogie Panie , panowie wypowiedzieli się na ten temat to teraz czas na nas!
Mój typ osobiście to ; -szanujący matkę (jeśli szanuję matkę będzie szanował swoja kobietę) -dowcipny -miły -ładnie pachnący (nie mam na myśli nie wiadomo jakich perfum..) -zaradny -opiekuńczy -do 180cm Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
brunet, 180wz.wesoły, szalony, kulturalny ,pracowity,
bzzzzzz |
|
|
|
|
Schludny, ogarnięty, przyzwoicie ubrany, dowcipny i normalny.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
zejdzcie troche na ziemie z tymi wymaganiami, nigdzie nie lapie ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT zejdzcie troche na ziemie z tymi wymaganiami, nigdzie nie lapie ;] Nie czaruj, przeciez wiesz, że dla mnie jestes number one;) |
|
|
|
|
ifeelgood ;
ale przynajmniej ŻADNA z Nas nie wkleiła fotki jakiegoś Photoszopowego^ pedała czy coś takiego Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT Nie czaruj, przeciez wiesz, że dla mnie jestes number one;) p_p napisalbym cos ale za to czekalby mnie ban permanentny ^^ CYTAT ale przynajmniej ŻADNA z Nas nie wkleiła fotki jakiegoś Photoszopowego^ pedała czy coś takiego jezyk tzn ze jak chodze na prowadzenie fryzury to jestem z miejsca spalony ?:] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood ;
nie no bez przesady pedał dla mnie to róż, żel, kolczyki w uszach, japonki razem wzięte facet zadbany musi być Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood ; nie no bez przesady pedał dla mnie to róż, żel, kolczyki w uszach, japonki razem wzięte facet zadbany musi być pieknie trafilas ^^ mnie tylko rozu brakuje :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
O
M G Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
To może ja?
Jestem tak zarąbisty,że kiedy patrzę na film w TV, to telewizor mnie ogląda. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT To może ja? Jestem tak zarąbisty,że kiedy patrzę na film w TV, to telewizor mnie ogląda. Doobrze, że jesteś świadomy swojej wartości;D Dobrze dla Ciebie!;p Jak dla mnie to za dużo nie wymagam facet musi mieć przede wszystkim w sobie to COŚ. Tak pozatym to jakies 180cm i więcej, zadbany, opiekuńczy i troszkę szalony!;D |
|
|
|
|
Magdalena pasuję do Twoich wymagań
|
|
|
|
|
zeta temu kto mi wyjasni to cos :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ja też nie czaje i to nie przez kolor włosów
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
starszy ode mnie, zadbany, wesoły, czuły, szalony, pracowity, opiekuńczy, czuły i zmysłowy, brunet, do 180 cm wzrostu mocne ramiona do tulenia po prostu mój mąż !
|
|
|
|
|
podstawa to blekitne oczy jak niebo rzecz nastepna to charakter bo z tym sie zyje do konca ( wiadomo oczy i charakter juz sie nie zmienia)pozniej to juz najlepiej tak ponad 180cm dosc szeroki w ramionach;) czy blondyn czy brunet bez znaczenia no i musi miec przyjemny glos jak moj maz
Usta ludzi układają się w krzywiznę kłamstwa, To prawda lecz nigdy nie mów - życie chuja warte. |
|
|
|
|
Kobitki, czemu nie napiszecie prawdy? Nie ważne, czy wysoki, niski, biedny, bogaty, ważne by miał w spodniach jak najwięcej. I tu jest ukryta tajemnica powodzenia a nie jakieś inne dodatki mało znaczące
http://f.kaf(...)&start=0 Rozmowy kobitek. Czemu tak mało facetów ma dużego? |
|
|
|
|
Singielki nie przejmujcie się wiecznie samotne nie będziecie z wiekiem wymagania się zmniejszą A gdzieś koło 40-ki odkryjecie że rycerz na białym koniku to młodzieńczy mit, a co lepsze partie już dawno wyłapane
|
|
|
|
|
Puchatek właśnie zepsułeś mi humor -.- dzieki!
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Nie ja go zepsułem tylko twoja świadomość Ale skoro tak twierdzisz to nie ma za co polecam się na przyszłość
|
|
|
|
|
CYTAT Kobitki, czemu nie napiszecie prawdy? Nie ważne, czy wysoki, niski, biedny, bogaty, ważne by miał w spodniach jak najwięcej. I tu jest ukryta tajemnica powodzenia a nie jakieś inne dodatki mało znaczące http://f.kaf(...)&start=0 Rozmowy kobitek. Czemu tak mało facetów ma dużego? oj mylisz się co z tego ,że facet ma dużego jak nie potrafi się nim obsługiwać? to już chyba lepiej żeby mały ale wariat ;D Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kobitki, czemu nie napiszecie prawdy? Nie ważne, czy wysoki, niski, biedny, bogaty, ważne by miał w spodniach jak najwięcej. I tu jest ukryta tajemnica powodzenia a nie jakieś inne dodatki mało znaczące http://f.kaf(...)&start=0 Rozmowy kobitek. Czemu tak mało facetów ma dużego? oj mylisz się co z tego ,że facet ma dużego jak nie potrafi się nim obsługiwać? to już chyba lepiej żeby mały ale wariat ;D popieram! |
|
|
|
|
Korzystając z okazji...
Ja szukam dziewczynki, która w sobotę pod PKSem obdarzyła mnie ekstremalnie czarującym uśmiechem, a ja jak ten kalafior i naleśnik nic z tym nie zrobiłem ;-/ obiecuję, że kolejnej szansy nie popuszczę ;-) |
|
|
|
|
Skoro była na Pksie to nie koniecznie musi być ze Stalowej, no ale życzę powodzenia w poszukiwaniach być może to przeznaczenie
:) |
|