|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba się coś koledze pomyliło
|
|
|
|
|
Ano chyba autor tematu nie za bardzo wie co to znaczy pojęcie perpetuum mobile (przez dwa "u").
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Pomysłowość ludzka nie zna granic :-)
Przyda się jak znów będą podwyżki energii elektrycznej i opłaci się trochę wysiłku wkładać w oszczędności. A ty fractal nie czepiaj się bo się nie znasz. Jak nie wie do czego się przypier... to najlepiej do pisowni. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser, widzę że też nie do końca znasz znaczenie określenia perpetum mobile. Fractal akurat słusznie się przypier..ił. Nie chodzi tu o pisownie a o sens tytułu. Polecam wikipedie, sprawdź co to jest perpetuum mobile, a wtedy przyznasz rację Fractalowi.
|
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
perpetuum mobile to to nie jest, ale zwykła mechanika, pomysłowość, i zdolności konstruktora. Daje radę to "tojfelska" maszyna, "tojfel" (niem.)-diabeł, muza do filmu nie za bardzo mi pasuje, wolałbym słyszeć jak ta maszyna pracuje
|
|
|
|
|
Ta maszyna nie ma nic wspólnego z ''perpetum mobile''.
gdyż aby to urządzenie działało, facet musi ciągle pedałować czyli dostarczać energię do obiegu. Gdyby dostarczył energię (np. pedałując tylko przez 5 min a ta przecinarka cały czas by pracowała) to wtedy moglibyśmy mówić o takim urządzeniu. Pozdro ......... |
|
|
|
|
Ależ Wy jesteście, przecież widać autor napisał tytuł z głęboka ironią
|
|
|
|
|
CYTAT Ależ Wy jesteście, przecież widać autor napisał tytuł z głęboka ironią a ty skad to wiesz ? przeciez nie jestescie ta sama osoba ? ]:-> chyba ze jestes ? ale bylby poslizg samemu sobie odpowiadac :] ale przeciez tak nie jest, mozesz zaprzeczyc i nie smazyc sie pozniej w piekle za klamstwa ? :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|