|
|
|
witam czy ktos może leczył ie u dr.Kowskiego dermatologa?czekam na opinie
bzzzzzz |
|
|
|
|
bzzzzzz |
|
|
|
|
Ja właśnie byłam u niego z wizytą miesiąc temu. Szczerze mówiąc trochę byłam zawiedziona bo nie zrobił praktycznie żadnego wywiadu, wydaje się być mało zainteresowany pacjentem aczkolwiek może tylko takie odniosłam wrażenie albo po prostu miał gorszy dzień.. cała wizyta trwała ok. 5 min, a byłam u niego pierwszy raz. Za bardzo to on nawet miły nie był i jakoś mało rozmowny zależy też jaki masz problem ja wybrałam się z moimi wypadającymi włosami, przepisał mi trochę witamin, leki robione ale jak na razie nie widze efektów z tego co zauważyłam to chodzi do niego sporo osób bo ja musiałam czekac ok tygodnia na wizytę ale myślę, że możesz się do niego wybrac i sama ocenić bo wiadomo, że jednemu przypadnie do gustu, a drugiemu niekoniecznie chociaż sama na jego temat słyszałam wiele pochlebnych opinii
|
|
|
|
|
no ja własnie mam problem z wypadającymi włosami i takze słyszałam ze duzoo osob do niego chodzi ale masz racje pojde na wizyte i sama sie przekonam co i jak ale dzieki z info
bzzzzzz |
|
|
|
|
daj znać jakie wrażenia
|
|
|
|
|
ja byłam dzis u Pana doktora troszke sie obawiałąm bo moj pierwszy raz u niego hahah ale pozytywnie jestem zaskoczona wywiad dosc dlugi przeprowadził przepisał tableteczki oraz masci do smarowanie włosow oby teraz pomogło....a reszte zobaczymy
bzzzzzz |
|
|
|
|
słuchajcie kowskiego poznałem 10 lat temu ponad i miałem duzy problem z rękami. Nie był miły jak jego koleżanki które rok kombinowały co zrobić z pęcherzami ropy. Rok miłych wizyt i zapomniałem o problemie a było już tak że w rękawiczkach pisałem.
Kowski dał radę, podobnoe u znajomych "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ktos moze wie w jakich godzinach on przymuje? trzeba sie wczesniej umowic?
|
|
|
|
|
nie trzeba sie rejstrowac wczesniej przychodzisz i w sumie nie ma duzych kolejek godziny przyjec to
pon-piat.8-13 wt.12-17 bzzzzzz |
|