~~kolo | |
|
|
Witam was kochani Mama taki pomysł robimy wybory na miss eurometalu ? ? ? Jeżeli będzie odzew to zaczniemy to robic na konkretnie i zorganizuje się sesje zdjęciowe ( podgląd na kamery przemysłowe się znajdzie) i będzie zabawa na całego. Czekam na opinie POZDRAWIAM pa pa
//Call - przeniosłem |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kolo | |
|
|
aha i zapomniałem o najważniejszym PODAJCIE KANDYDATKI DO TYTUŁU
|
|
|
~~kierowik | |
|
|
Moi drodzy ja do tytulu miss EUROMETL'U, nominuje jednyna i niepowtarzalna osobowosc, cudowna a zarazem skromna Anete C. O figurze 17-sto latki, dupce jak marzenie ponad przecietnej inteligencji i urodzie porownywalnej do najjasniejszych gwiazd Hollywood'u. Jest ona jedyna sluszna kandydatka do tak zaszczytnego tytulu.
Glosujcie niech wygra faworytka Aneta C.!!! |
|
|
~~heheh | |
|
|
mistera ATS'u tez bedziecie wybierac
|
|
|
~~bbb | |
|
|
...wybralbym raczej inną Anete, jej naprawde nie brakuje wdzieku...
|
|
|
~~kolo | |
|
|
bb podaj wiecej szczegułów jakas fotke
|
|
|
~~VIB | |
|
|
CYTAT Witam was kochani Mama taki pomysł robimy wybory na miss eurometalu ? ? ? Jeżeli będzie odzew to zaczniemy to robic na konkretnie i zorganizuje się sesje zdjęciowe ( podgląd na kamery przemysłowe się znajdzie) i będzie zabawa na całego. Czekam na opinie POZDRAWIAM pa pa //Call - przeniosłem Lepszy pomysł to wybory prezydenckie w Stalowej Woli. Nie traćcie czasu, zacznijcie od referendum odwołującego. |
|
|
~~kolo | |
|
|
Z powodów logistycznych i wycofania sie sponsora głównej nagrody konkurs zostaje odwolany.
Wszystkich serdecznie przepraszamy |
|
|
~~mario | |
|
|
.....a ja bym wybrał kilka lasek z tej firmy, bo są Całkiem fajne..Tylko nietety zajete.!!!!Oczywiście.nie wszystkie
|
|
|