~~warka | |
|
|
Najlepszy jest zimny browar - a potem jeszcze jeden
I życie znów jest piękne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rzuć alkohol przejdź na shit! Zero kaca!
|
|
|
|
|
Demoralizujesz młodzież stalowowolską! Szatanie!
|
|
~~balcerek | |
|
|
bardzo pomaga życzliwe otoczenie. Oby zawsze rano miał kto podać szklankę wódki..
|
|
|
|
|
|
Nie chrzań! Dołącz się do akcji
|
|
|
|
|
Shit jest zły, shit jest fe! Jak można sięgać po takie zło?! Czy ludzie już naprawdę pogłupieli?
|
|
|
|
|
Już nie będę. Ja chciałem dobrze a jak zawsze wyszło źle
|
|
~~waldek | |
|
|
na kaca jest taka metoda na dwa palce
jeden do buzi a drugi do dupy na trzy cztery - zmiana palców efekt murowany ;] |
|
|
~~fsf | |
|
|
Poprostu nie pij. Nie masz glowy to sie nie bierz. Zreszta nie jestem twoim ojcem a ty nie masz 13 lat (a moze sie myle?) i jak sie kreci chlanie na umor zeby miec sztyfke bo wtedy jest coooooll to twoja sprawa. Mecz sie mieczaku.
|
|
|
~~balcerek | |
|
|
ożesz kur...a ale sposób !
|
|
|
|
|
|
CYTAT Poprostu nie pij. Nie masz glowy to sie nie bierz. Zreszta nie jestem twoim ojcem a ty nie masz 13 lat (a moze sie myle?) i jak sie kreci chlanie na umor zeby miec sztyfke bo wtedy jest coooooll to twoja sprawa. Mecz sie mieczaku. Zalać pałę każdemu się może zdarzyć, nawet jak przy zaczynaniu picia nie miało się takich intencji. Jak się w głowie trochę już zakręci to się czasem szwędacz włącza i się szuka jakiegoś źródełka; w takim stanie czasem wszystko postrzega się nieco inaczej. |
|
|
|
|
Kurde ja też idę się napić
|
|
|
|
|
dobrze zrobisz
|
|
|
|
|
Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki do materaca.
|
|
|
|
|
Spoko.
Czeżwy jezdem.I takie tam, ten tego. Qrva.zarz ,kutfa...kac..kac co to jeest?/?/. "stonka" czy inny "berdronek" czynna do... czekajjta chłopy.Skrzyna starcy nom? Zaraz wracam. Nie pijta beze mnie. Zreszto ni ma czego. PS.Jagby co,ja nic nie mówiłęm... https://demot(...)widok-DT SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Spróbować w trakcie picia alkoholu pić również wodę, jak się jeszcze cokolwiek kojarzy to przed snem wypić ze dwie szklanki wody. Na drugi dzień pita woda już nie pomaga ale w trakcie picia i przed snem czyni na drugi dzień cuda. Na drugi dzień, przynajmniej mi pomaga glukoza rozpuszczona w wodzie.
|
|
|
|
|
Pij cały czas to nie doprowadzisz do kaca
|
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zanim leczenie kaca cieczami podstawa do dobrze zjeść.
Cudny Lolo |
|
|
|
|
Napiłem się kiedyś wody.
Wątroba zdziwiona była... Nigdy,nigdy więcej takich głupot! https://redmik.pl/4187/Pijak SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
na kaca najlepsza jest praca !
|
|
|
|
|
nie pić alkoholu
gwarantuje brak kaca |
|
|
|
|
głupi pomysł
|
|
|
|
|
Szukanie sposobu na kaca to objaw alkoholizmu.
Najlepszą metodą jest ciągle się nawadniać w trakcie spożycia. Nie ratuje to przed wszystkimi negatywnymi skutkami ale jest metodą najskuteczniejszą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Dzień czesniej nie pić.
|
|