|
|
|
Czy w stalowej spotkaliście starsze bardzo ładne dziewczyny? Ja wczoraj byłem przypadkiem koło placu zabaw i zobaczyłem babkę ok. 30 paru lat o nieprzeciętnej urodzie, tak się zagapiłem,że wszedłem w samochód...niestety zajęta bo była z dzieckiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30latka to starsza "babka" dla ciebie wiec zakładam ,ze nie masz więcej niż 17 lat . W Stalowej jak w każdym mieście / wiosce w Polsce , na świecie można spotkać ładną , mniej ładna dziewczynę , kobietę i nic w tym nadzwyczajnego . O gustach się nie dyskutuje , co zwróci jednemu , niekoniecznie musi podobać się innemu facetowi . A ze ta waść panna była z dzieckiem, nie musi oznaczać bycia zajętą
|
|
|
|
|
W Stalowej jest bardzo dużo ładnych i młodych kobiet, w porównaniu do Sandomierza czy Tarnobrzega to naprawde
|
|
|
|
|
na obwodnicy ladne dziewczeta biegaja :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
O kur.. 30 pare lat to starsza babka ? Kolego, sierpień się kończy, bierz mamę za rękę i do księgarni po książki. Gimnazjum czas zacząć. Poza tym skoro wczoraj mało się nie wy.... o samochód widząc ładną "staruchę" to po co sie pytasz czy w Stalowej można spotkać ładne babki? Do książek, powiedziałem !!!
|
|
|
|
|
Wcale nie napisałem "starucha'- to już przesada z Twojej strony. Piszac starsza dziewczyna chodziło mi o dojrzałą kobiete nie małolate takie, które lansują sie w naszym miescie a jeszcze mleko maja pod nosem. Sam mam po 30 i jestem kawalerem. Jestem ciekaw czy osobiscie widzieliście lub znacie jakies piekne dziewczyny w tym wieku i w naszym mieście.
|
|
|
|
|
Oj nie, coś Ty. Ja nie widziałem nigdy ładnej kobiety po 30-stce. Stary, zadajesz pytania na poziomie 16-latka. Chyba każdy facet z jajami zna ładne kobiety. Dla Ciebie to takie dziwne?
|
|
|
|
|
m87 napisał to chyba najdosadniej ale i najcelniej "Stalówka" to także Polska jak Polki są "b.ładne" to nasze dziewczynki na bank też i można tu takie sztuki spotkać :]
ps. jak odmienić słowo i tu mam problem - Stalowiaczka Stalowowolanka Stalowianka :/ sorki ale mam problem dlatego napisałęm Nasze "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Polki są piękne i fajne ;*
Ifellgood - z obwodnicą się zgodzę ;pp I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
oj na obwodnicy dziewczyny I klasa Pozdrowienia dla jednej z nich jężdzącej na rolkach Biegająco - Jężdzący
|
|
|
|
|
CYTAT Ifellgood - z obwodnicą się zgodzę ;pp tez je widzialas ?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Obwodnica latem to isnte Runway Shows (patrz w google)...same biegające modelki, także na rolkach i ROWERACH (upatrzyłem sobie taką jedną niunie)...nie wspomne ,że te z kijkami są najlepsze (miodzio)
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
obwodnica obwodnicą a ul. Solidarności i Grabskiego ;D
chłopcy jak talala S T A L O W A J E S T Z A J E B I S T * ! Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Dokładnie w Stalowej jest zajebiscie jesli o to chodzi.
Jeśli ktoś nie wierzy, niech przejedzie się do okolicznych miast. Cóż... niby i w Stalowej i w tamtych pokolenie jest wymierające ale z wizualnego punktu widzenia w Stalowej jest baaaardzo dużo młodych i pięknych ludzi ;D. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ifellgood - z obwodnicą się zgodzę ;pp tez je widzialas ?;] hahaha bardzo śmieszne ;) sama biegam, jeżdże czym sie da jak czas pozwala ;))) I zgadzam się Stalowa jest super i oprocz fajnych lasek jest tez sporo jeżdzących i biegających kolesi ;** żyć nie umierać i na****** obwo! I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Polecam wybrac sie panowie do Janowa Lubelskiego..tam dopiera sa piekne dziewczyny . Normalnie oczopląsow mozna dostac ..u nas tez mozna ładne spotkac ale nie w takich ilosciach co w Janowie . Ponad to zauwazyłem ze u nas coraz wiecej młodych dziewczyn i kobiet strasznie sie zapuszcza..znaczy troche utyte sa i nie potrafia sie ubrac aby to ukryc .No ale takie moje zdanie ejst i kazdy moze miec inne
|
|
|
|
|
szybko na obwodnice piekne dziewczeta, ide biegac i fajnie byloby na czym oko zawiesic :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ja czasami gdy wracam z dalszej wycieczki rowerowej obwodnica to nietety mam watpliwa przyjemnosc ogladania po drodze tabuny starych bab idacych z kijkami do trekkingu i udajacych ze uprawiaja treking..Niestety młodych kobitek jakos tam mało widuje
|
|
|
|
|
..to trzeba było być na obwodnicy dzisiaj wieczorem - jakby się trochę ruch zwiększył ;)))))
|
|
|
|
|
CYTAT Ja czasami gdy wracam z dalszej wycieczki rowerowej obwodnica to nietety mam watpliwa przyjemnosc ogladania po drodze tabuny starych bab idacych z kijkami do trekkingu i udajacych ze uprawiaja treking..Niestety młodych kobitek jakos tam mało widuje a szkoda.....godzinke temu bylam wszystko git tylko te sraszne komary buu I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Ok..to pojde na łatwizne i zapytam Was kobiety .
Kiedy biegacie i jak mozna Was rozpoznac??( jak ubrane bedziecie ) |
|
|
|
|
ja dopiero wrocilem, susza okrutna :]
|
|
|
|
Pewnie,że można spotkać.
W tym celu wcześniej należy udać się do jakiegoś baru. Jak wiadomo alkohol zawęża kryteria oceny urody. Tak na poważnie-to rzeczywiście jest u nas sporo ładnych pań. Jedź do Raichu.Tam jak zobaczysz ładną dziewczynę możesz zagadać po polsku.Jest pewne na 50%,że to Polka. Niemry to typowe Brunhildy.Robione na podwoziu czołgu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|