|
|
|
od wprowadzenia kas fiskalnych minelo juz troche czasu, dostal ktos rachunek za usluge od jakiegokolwiek lekarza ? ;] pytal o taki rachunek ? jaka byla reakcja
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
widzę, że niewiele sie orientujesz w temacie warunków jakie należn spełnić by mieć obowiązek wprowadzenia kasy fiskalnej ;)
|
|
|
|
|
m.in. dr Szeląg ma kase fiskalną i dostałam paragon za wizytę z dzieckiem
|
|
|
|
|
Ja również u pewnej Pani doktor dostałam paragon.
|
|
|
|
|
nie na temat. jacek
|
|
|
|
|
CYTAT widzę, że niewiele sie orientujesz w temacie warunków jakie należn spełnić by mieć obowiązek wprowadzenia kasy fiskalnej ;) tak jak napisalas :] a cos w temacie to wiesz ? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ja dostałem ostatnio od Lorkowskiego, w sumie nie wiedziałem co on robi patrze a tu paragon
:) |
|
|
|
|
Dostałem i fv w pewnej klinice ( ale kwota miała i paragon o ile pamiętam u kuligowej . Już niebawem będzie tak że w każdej przychodni nie masz potwierdzenia ubezpieczenia to płacisz i tyle.
Btw. Rcdc wykasowałem posty nie na temat, to już jest nudne "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|