|
|
|
Gdzie można zjeść dobty kebab-ale nie z kurczaka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uzyj wyszukiwarki i nie zakładaj tylu tematów, dopisz się juz do istniejących
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najlepszy kebab w mieście http://www.emrekebab.com/ Polecam
|
|
|
|
|
w Turcji-polecam
|
|
|
|
kris8010 w zupełności masz rację.
|
|
|
|
|
|
Sandomierz, polecam :-)
|
|
|
|
|
//moderowano
reklama to nie ten dział |
|
|
|
|
Kiedyś, w Gorzowie Wielkopolskim, jedliśmy z żoną bardzo ciekawego "fast-fooda". Była to bułka, coś a'la chleb pita, ale nie do końca z pysznymi duszonymi pieczarkami z cebulką wewnątrz. Piecaerk było na prawdę dużo, i całośc była na prawdę smaczna.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
//moderowano
|
|
|
|
To nie jest tam, gdzie kiedyś był sklep Społem na rynku?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
alexia28 już sie wygadałaś w temacie o choince w rozwadowie i podłapałem - przejade się i spróbuje - oby był lepszy od wołowych w STW i miał dobre sosy...bo 10zł to też dobra cena
|
|
|
|
|
w pizzerii verona najlepszy
|
|
|
|
|
//moderowano
|
|
|
|
emre nie polecam - sałatka a nie kebab - mięsa śladowe ilości
|
|
|
|
|
To trzeba zamawiać bez sałatek, wówczas mięsa więcej będzie
|
|
|
|
|
bez sałatek dają tyle samo mięsa co i z ...
|
|
|
|
|
Byłem dzisiaj na kebabie na wojska polskiego wszedłem i wyszedłem bo była straszna kolejka a mi się odrobinę spieszyło a że byłem głody pojechałem do emre.
Zauważyłem na dzień dobry że mają nową młodą pracownicę, po kupieniu dużego kebaba moim oczom ukazała się sama kapusta czerwona a pod spodem dosłownie kilka kawałków mięsa.. Zjadłem a gdy już kończyłem poczułem dziwny smak okazało się że 2-3cm bułki od dołu to sam tłuszcz.. bułka była tak nasiąknięta tłuszczem że aż oblałem sobie nim spodnie i fotel w samochodzie wywaliłem ten kawałek bułki namoczony olejem bo nie dało się tego zjeść w ogóle! łe..! Gdzie te czasy kiedy w emre kebab smakował mi najbardziej? co sie z nim stało.. :) |
|
|
|
|
Nie chcę robić reklamy ale kebab na Wojska Polskiego najlepiej smakuje i jest dość dużo mięsa, Polecam
|
|
|
|
|
CYTAT Nie chcę robić reklamy ale kebab na Wojska Polskiego najlepiej smakuje i jest dość dużo mięsa, Polecam Dokładnie na Wojska Polskiego jest pycha kebab dużo mięska, dobra surówka no i atmosfera Co do emrego to mięsa jest jak by kot napłakał, zresztą widać po ruchy gdzie jest lepszy kebab |
|
|
|
|
Tak jak stefan powiedzial emre to lipa;/ Wiecej surowek niz mieska, Powiem tak kiedys zamowilem zestaw duzy z emre i nie dosc ze wszyskto bylo wymieszane to i nie najadlem sie, natomiast duzy zestaw na wp to czasem ciezko zjesc i mieska sporo salatka i sos w osobnych pojemniczkach a i smakowo tez niezly choc jadalem lepsze
|
|
|
|
|
Tak patrzylem na te fotki z reklamy EMRE to niezle tam tej kapuchy laduja.
Zdjecie *danie na talerzu*. Wieksza polowa talerza to kapusta, mniejsza to frytki, a mieso na frytkach zeby bylo widac ze jego jest pelno. Niezly przekret. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Myślę że Emre wezmie sobie to do serca co tu się pisze i poprawi jakość jedzenia
Liczę na to. :) |
|
|
|
|
Słyszałem że chłopaki z TURCJI na wp w kebabie zarabiają po 6 tys zł na miiesiąc ?
|
|
|
|
|
Jak dla mnie najlepszy kebab w okolicy jest w Tawernie w Sandomierzu.
|
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Słyszałem że chłopaki z TURCJI na wp w kebabie zarabiają po 6 tys zł na miiesiąc ? ... no wiesz w końcu sama nazwa lokalu mówi za siebie "Prawdziwy Turecki"... więc pewnie żeby żaden z turków nie poszedł do konkurencji to płacą im dobrze... |
|