|
|
|
gdzie w Stalowej Woli naprawię za nieduże pieniądze laptop? nie działa mi stacja dysków i przestała działać kamerka.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT gdzie w Stalowej Woli naprawię za nieduże pieniądze laptop? nie działa mi stacja dysków i przestała działać kamerka. Polecam sklep-serwis komputerowy zryw Rozwadów tel 158426167 bardzo konkurencyjne ceny. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Też mnie to interesuje...a serwis na hali - obok maratonu ktoś poleca ?
|
|
|
|
|
Podłączam się pod temat. Mianowicie mam problem z cd-romem nie odtwarza mi praktycznie żadnych, płyt nawet oryginalnych.
|
|
|
|
|
Polecam dawny ATX( nowej nazwy nie pamiętam)koleś w serwisie kumaty
|
|
|
|
|
stokrotka1 - kamerka, myślę, że można to naprawić (nie wymienić), co do stacji dysków w laptopie, ostatnio miałem hp w którym właśnie zaślepka stacji cd/dvd uniemożliwiała dociśnięcie cd do złącza w laptopie. W razie czego zapraszam na priv.
Dodam, że najczęściej naprawa napędów optycznych jest zazwyczaj nieopłacalna, jedynie wymiana wchodzi w grę , chyba, że jesteś emocjonalnie związana/y ze swoim cd :. W razie jakichkolwiek problemów, pisać na priv. Zajmuje się tym od paru ładnych lat. |
|