NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
perfumy - sklep,
ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 17:38  
Witam, jakie są ceny perfum w stalowowolskich drogeriach każdy wie... dlatego zwracam się z pytaniem czy macie jakiś sprawdzony onternetowy sklep w którym robicie zakupy i się nie zawiedliście na nim. Płacicie i przychodzi orginał nie podróbka...albo jakiś ulubionych sprzedających na aledrogo? Proszę o ewentualne linki. Dzięki

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 17:38  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 17:54  
Ostatnio kupiłem w sklepie http://perfumis.pl/ bardzo tanio perfumę Hugo Boss. Wszystko idealnie załatwione. Przesyłka na drugi dzień u mnie w domu, oryginał. Jak najbardziej polecam.

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 18:15  
perfumy kupuje na dolce.pl . Jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem a kupuje już jakiś czas umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 18:18  
Witam, niedawno zamawiałem perfumy w sklepie internetowym: http://www.perfumeria-euforia.pl/ . Ten sklep prowadzi również sprzedaż na Allegro, nick: TOM-EX-EUFORIA . Perfumy oryginalne, świetnie zapakowane. Polecam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 18:29  
o to mi właśnie chodziło , dzięki wielkiegood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 18:46  
To i ja dorzucę swoje zdanieumiech
Kupuję na perfumeria.pl. Błyskawiczna wysyłka (ja dostałam perfumy już na następny dzień po zamówieniu). Co do cen... sprawdź sam(a) umiech

Robię to, co lubię. Lubię to, co robię.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2011r. 18:53  
ok sprawdzę, chodzi mi te ż o to czy przyszły orginalne w sensie że zapach długo się trzymał a nie że orginalnie zapakowaneumiech. Ostatnio kupiłem właśnie na alledrogo Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme
i zapłacilem cenę średnią można powiedzieć ale wydaje mi sie ze zapach czuć 5 min;/...
Moze polecacie jakieś perfumki jeszcze zapytamumiech chociaż to bardziej pytanko do Pań:smiech2

Ziuta ta perfumeria do najtańszych nie należy...umiech nie chce tanio ale w miaręumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sie 2011r. 13:17  
Rzeczywiście, perfumeria.pl nie należy do najtańszych. Niemniej, zamówiony przeze mnie (m.in.) Jadore Diora jest oryginalny, zapach utrzymuje się długo.

Poza tym pamiętaj, że bardzo szybko przestajemy czuć zapach, który "mamy na sobie" i ponownie się nim skrapiamy, co często jest nie do wytrzymania dla otoczenia.

Robię to, co lubię. Lubię to, co robię.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »