|
|
|
Witam, jakie są ceny perfum w stalowowolskich drogeriach każdy wie... dlatego zwracam się z pytaniem czy macie jakiś sprawdzony onternetowy sklep w którym robicie zakupy i się nie zawiedliście na nim. Płacicie i przychodzi orginał nie podróbka...albo jakiś ulubionych sprzedających na aledrogo? Proszę o ewentualne linki. Dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio kupiłem w sklepie http://perfumis.pl/ bardzo tanio perfumę Hugo Boss. Wszystko idealnie załatwione. Przesyłka na drugi dzień u mnie w domu, oryginał. Jak najbardziej polecam.
|
|
|
|
|
perfumy kupuje na dolce.pl . Jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem a kupuje już jakiś czas
|
|
|
|
|
Witam, niedawno zamawiałem perfumy w sklepie internetowym: http://www.perfumeria-euforia.pl/ . Ten sklep prowadzi również sprzedaż na Allegro, nick: TOM-EX-EUFORIA . Perfumy oryginalne, świetnie zapakowane. Polecam
|
|
|
|
|
o to mi właśnie chodziło , dzięki wielkie
|
|
|
|
|
To i ja dorzucę swoje zdanie
Kupuję na perfumeria.pl. Błyskawiczna wysyłka (ja dostałam perfumy już na następny dzień po zamówieniu). Co do cen... sprawdź sam(a) Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
ok sprawdzę, chodzi mi te ż o to czy przyszły orginalne w sensie że zapach długo się trzymał a nie że orginalnie zapakowane. Ostatnio kupiłem właśnie na alledrogo Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme
i zapłacilem cenę średnią można powiedzieć ale wydaje mi sie ze zapach czuć 5 min;/... Moze polecacie jakieś perfumki jeszcze zapytam chociaż to bardziej pytanko do Pań: Ziuta ta perfumeria do najtańszych nie należy... nie chce tanio ale w miarę |
|
|
|
|
Rzeczywiście, perfumeria.pl nie należy do najtańszych. Niemniej, zamówiony przeze mnie (m.in.) Jadore Diora jest oryginalny, zapach utrzymuje się długo.
Poza tym pamiętaj, że bardzo szybko przestajemy czuć zapach, który "mamy na sobie" i ponownie się nim skrapiamy, co często jest nie do wytrzymania dla otoczenia. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|