|
|
|
co wiecie na temat cen w przedszkolach prywatnych? z kim można się dogadać, gdzie najlepsze pakiety godzinowe i jak to będzie po podwyżkach w przedszkolach publicznych? co się bardziej opłaca?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domowa Akademia Przedszkolaka na Górce Rozwadowskiej jakieś 360 zł za opiekę od 7 do 17 w tym trzy posiłki,można ustalić inne godziny np. od 9-tej to już jakieś 320zł co jest związane z rezygnacją z porannego śniadania.Osobiście mogę polecić to przedszkole, córka bardzo chętnie tam uczęszcza, ale wiadomo kazde dziecko jest inne i róznie odbiera poszczególne sytuacje.
|
|
|
|
|
Ja dwuletnią córkę dałem do przedszkola w Rozwadowie na ul. Dąbrowskiego. Od 6 do 18, soboty chyba do 15. Cena 600 zł. Jak na razie zadowolona, panie też "niczego sobie" ;)
|
|
|
|
|
Moja córka też chodzi od ponad roku na Dąbrowskiego w Rozwadowie. Jestem bardzo zadowolona, ciągle coś się dzieje, dziecko uśmiechnięte, elastyczne godziny, Panie rzeczywiście sympatyczne i widać że wykonują swój zawód z pasją. Cały czas w porozumieniu z rodzicami wprowadzane są nowe pomysły.
Co do kwestii cen to małe sprostowanie cena za opiekę od 6-19 to 420zł plus wyżywienie ustalane indywidualnie w zależności od tego jakie posiłki je dziecko. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna Myślę że potwierdzi ją fakt, że od kilku miesięcy zaczyna brakować miejsc |
|
|
|
|
Jakie sprostowanie? Po doliczeniu stawki zywieniowej 9.50 dziennie wychodzi ok 650 zlotych miesiecznie? Czy nie tak?
|
|
|
|
|
Sprostowanie, ponieważ istnieje możliwość wykupienia po pierwsze mniejszego karnetu co niweluje koszty albo rezygnacji z wyżywienia (można go dostarczać samemu w słoikach i zostanie podane) albo wykupieniu tylko samych obiadów.
Od kiedy mam do czynienia z tym miejscem nie było jeszcze sytuacji nie do rozwiązania. Zawsze w każdej sprawie można się dogadać i znaleźć jakieś rozwiązanie. Moje osobiste zdanie jest jak najbardziej "ZA" ale wybór miejsca gdzie będzie uczęszczało dziecko to kwestia indywidualna. Uważam, że jest to miejsce o najlepszym standardzie opieki w Stalowej, ale to tylko i wyłącznie moja skromna opinia. |
|
|
|
|
Patrzac na inne teamty zwiazane z przedszkolami mysle ze wypowiadanie sie caly czas przez wlasciciela o przedszkolu jest nieudana forma reklamy.
|
|
|
|
|
a moje dziecko uczęszcza do klubu malucha Tęczowe misie na Okulickiegp 115 i płace maksymalny pakiet 500 zł plus wyżywienie dzieciak bardzo zadowolony , miłe panie i bardzo domowa atmosfera polecam
|
|