|
|
|
Witam
Poszukuje osoby do wysyłania paczek. W tym momencie nie wiem ile byłoby tych paczek może 1 a może 10, 20 dziennie. Zrobiłem małą spzredaż dwa miesiące temu i wciągu 3 tygodni było do nadania 96 paczek. Wszystko zależy od sytuacji na rynku Na czym miało by to polegać Odebranie dużej paki od kuriera - oczywiście kurier dostarczy do domu (20-30kg (40-60 sztuk rzeczy w paczce waga jednej sztuki około 0,5kg) Następnie wydruk na kompie etykiet adresowych i ponaklejanie na paczki (gotowe etykiety wysyłam mailem tylko sam wydruk) Wypełnienie druków nadania paczki (Poczta Polska)dwa rodzaje: paczka pocztowa(1 blankiet) lub przesyłka pobraniowa (2blankiety) Nadanie przesłki na poczcie Wysłanie maila zwrotnego do mnie z numerami przesyłek (gotowy arkusz tylko wpisac numery) Zapewniam: Drukarke, tusz, papier ect Koperty i oczywiście kase na wysyłkę. Moje pytanie brzmi ile chcielibyście dostać za nadanie jednej paczki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 zł
|
|
|
|
|
1,50
|
|
|
|
|
Zeby być bardziej wiarygodny przesyłam link do ostatnich aukcji
http://alleg(...)840.html http://alleg(...)191.html Tu były tylko sprzedawane dwa rodzaje a zamierzam sprzedawać około 10 więc myślę że i sprzedaż byłaby większa więc i więcej paczek. Nie moge zająć się tym osobiście ponieważ przebywam w UK Oczywiście prosze o konkretne ceny ile za wysłanie jednej paczki. |
|
|
|
|
1,45 zł
|
|
|
|
|
czy nie uważacie ze 1,5-2zł to za mało za wysłanie paczki? Nie jestem wyzyskiwaczem!!!
|
|
|
|
|
wysłałam wiadomosc na priva
|
|
|
|
|
Ponieważ dostałem troche wiadomości na prv jutro odpiszę do wybranych osób.
Dziękuje za posty Pozdrawiam Krzysiek |
|
|
|
|
Ja rozumiem 4-5 zł ale 1,50??
9 paczek po 1.50 to na paliwo z paczkami i prad do drukarki wiecej pojdzie a gdzie poswięcony czas "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jak się prąd ciągnie z latarni i jeździ rowerem, to nie wychodzi tak dużo
|
|
|
|
|
Dzień dobry.
US się kłania. Proszę mi podać adres do Pana to wpadniemy z wizytą |
|
|
|
|
Dokładnie jak kolega wyżej napisał. Lepiej załóż działalność bo jak US się dowie to cienko będziesz piszczał... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
us może mi na dzydzel skoczyć. Działalność mam zarejestrowan w UK poza tym jestem tu rezydentem podatkowym. A w Polsce można mieć magazyn dystrybucji towaru i US nie ma nic do tego. A tak nawiasem jak bym nawet nie miał działalności to przez 3 miesiące mogę sprzedawać legalnie towar a potem zaprzestać sprzedaży muszę się tylko z tego rozliczyć.
Pozdro |
|
|
|
|
Paragon też wysyłasz?
|
|
|
|
|
a czemu mam nie wystawiać?
|
|
|
|
|
Jeśli wystawiasz paragon lub Euro FV to nie masz się co bać urzędów.
|
|
|
|
|
tak dla sprecyzowania to polskiego US sie nie boje a angielski jest przyjaźnie nastawiony dlatego tu się wszystko elegancko kręci. W Polsce też prowadziliśmy DG wytrzymaliśmy 8miesięcy. Same opłaty pochłaniały prawie połowe przychodu a tu ZUS-u płaci się 2.5funta/tydzień
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...hmmmm że tak zaproponuje 1,30 zł jeśli faktycznie zapewniasz to co wymieniłeś wyżej tj.tusze,drukarke itd no i waga 0,5kg
a swoją drogą i na marginesie - drogi Jacku ktoś tyle dostaje od takiej sztuki ? - jak ktoś potrzebuje parę groszy dorobić - bo fakt groszowe sprawy (96x1,30=120zł na 3tyg ) to aż takie męczące chyba nie jest zaniesienie choćby 4-6kg( na plecy zarzuce i pójde ) za jednym machem na poczte i spacerek wskazany a stówka drogą nie chodzi .....{i tak siedzisz przy kompie to możesz sobie druknąć w międzyczasie i autkiem podjechać hahah bo ja na piechte podejde hahahah ale w kolejce postoje z 10-15 minut ehhhh (zajmie to około 1h dziennie no niechby i masz 7 złotych za tą godzinkę{ no jeszcze zapomniałam ,że mi za prąd w ciul rachunek skoczy więc 6,5zł za h wyjdzie } ] no ale lepszy rydz niż nic... wpadłam na chwile to sobie popisałam troszkę sorki za ten wywód - pozdrawiam cieplutko :* " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
witam
proponuje 5 zł od paczkii moge wysyłac |
|
|
|
|
87zł od paczki...i pozamiatane :-)
|