~~Mlody | |
|
|
A ja polecam gościa z czarnej camry fajna fura 784467288
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~exxpres | |
|
|
tel.602 290976 Jogi I tak jest najleprzy
|
|
|
~~Peter | |
|
|
no słyszałem cos o gościu z czarnej camry że spoko jest. Trzeba go wypróbować Kogo jeszcze polecacie?
|
|
|
~~taxiii | |
|
|
najlepszy jest chrysler 300m z taxi. złodziej anten cb. Nie polecam goscia.
|
|
|
~~douk | |
|
|
No Yogi to fachowiec;) zwlaszcza jak sie rozgada
|
|
|
~~ktos | |
|
|
raz widziałem tego gościa z chryslera 300m to nie wzbudził we mnie zaufania. kogo jeszcze polecacie lub odradzacie?
|
|
|
~~taksi | |
|
|
i co tam forumowicze, tyle tylko tych taksówkarzy jest? kto jest jeszcze warty zainteresowania?
|
|
|
|
|
|
Fajny koles jest z Mercedesa C180 ( Radio Taxi 96 21 ) PPPPPP
|
|
~~Pampers | |
|
|
Szukacie mlodego jak nie najmlodszego ? 782670512 zapraszam a jak tak wazny samochod to tez mam Mercedesa
|
|
|
~~Peter | |
|
|
to jakim Mercedesem jeździsz?
|
|
|
~~Pampers | |
|
|
czarny mercedes!!! niektórzy mówia na to karawan!!!
|
|
|
~~xxxl | |
|
|
a macie numer do Diabła?
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
tak, mamy
0-800-sza - tan wew. 666 |
|
|
~~Peter | |
|
|
gościu czarny mercedes ale jaki? jaki model? wiesz ile jezdzi czarnych mercedesów
a do Diabła nr to 602 128 796 |
|
|
~~aga | |
|
|
CYTAT a macie numer do Diabła? diabel to chyba najdrozsza taksowka w rst nigdy niewlacza kasy i zawsze pyskuje jak sie mowi ze drogo nie polecam tego typa wole jezdzic z innymi a zaznaczam znam go juz od dawna
|
|
|
~~Peter | |
|
|
oj Aga to chyba miał zły humor. Po drugie nie jest najdroższy, są drozsi. Może nie najtańszy, ale tu jedziesz Mercedesem W211 a nie jakąś vectrą A, chyba jest różnica.
|
|
|
~~Miyo | |
|
|
Dla mnie najlepsi są z 9621
|
|
|
~~DP.... | |
|
|
Co wy gadacie Jogi jest i tak najlepszy
|
|
|
~~Hiob | |
|
|
Tylko 9623
|
|
|
~~shamki | |
|
|
Dowiedziałem sie ze powstała nowa korporacja MAX taxi. Zamowilem tam taxowke i podobno jezdza tam taxowkarze z dawnego MPT. Jak ktos chce to jest ich numer: 015 843 91 91
A pozniej mają mieć sam 91 91. |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Dowiedziałem sie ze powstała nowa korporacja MAX taxi. Zamowilem tam taxowke i podobno jezdza tam taxowkarze z dawnego MPT. Jak ktos chce to jest ich numer: 015 843 91 91 A pozniej mają mieć sam 91 91. DLACZEGO PISZESZ DAWNEGO MPT przeciez istnieje ta firma i jest bardzo dobra, a za to radio max jest bezpieczna taxowka z polcjantami na czele za kierownica. Pomysl kogo zamawiasz??? |
|
|
~~WITEK... | |
|
|
polecam korporacje MPT RADIO TAXI 96-23 ,, 015 842 10 06, JA KORZYSTAM Z TEJ FIRMY DO DZIS POZDR
|
|
|
|
|
|
YOGI NAJLEPSZY nie jest sztywniak z innymi sie jedzie nawet slowa nie powie jedzie zamulony .Yogi nie zdziera kasy jak inni zawsze mozna sie dogadac
|
|
|
|
|
Pamietaj przewaznie z kazdym mozna sie dogadac jestem sTalym klientem korzystajacym z taxowek, ale uwazam ze lepszej firmy nie ma jak MPT 96-23 tam naprawde sa uczciwi kierowcy. Nie wspomne o innych firmach: kiedys jechalem na dwie taksowki ze znajomymi z tego samego miejsca do tego samego miejsca i co dziwnym trafem mielismy rozne ceny dlaczego??? To bezsensu, a w MPT nie trafil mi sie nigdy rowniez beznadziejny przypadek.
Polecam MPT 96-23 |
|
|
|
|
Jakie głupoty wypisujecie. W Radio Max 19191 nie jeżdżą sami policjanci , tylko wszyscy taksówkarze z MPT , którzy odeszli z MPT i założyli nową korporację , ponieważ nie mogli się zgodzic ze swoim pazernym szefem.
W MPT jeździ trzy taksówki z zupełnie nowymi taksówkarzami i myślę , że żadnych tradycji dawnego MPT nie podtrzymują. |
|