|
|
|
Chciałbym kupić zlewozmywak w Stalowej Woli. Byłem w Dom- gazie, ale wydaje się tam drogo. Gdzie w Stalowej Woli są sklepy z wyborem zlewów do kuchni?. Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Centrum4 jest dobry sklep,duzy wybór i przystępne ceny.
|
|
|
|
|
w dom gazie mają wysokie ceny bo niby dają rabaty i wychodzi normalna cena. Oczywiście jakościowo są OK, odradzam majstra mrówkę
|
|
|
|
|
Dlaczego odradzasz mrówkę i majstra? Kupiłem tam Frankee 2 lata temu, najniższa cena w mieście i jakoś dziury w nim nie wypaliło
|
|
|
|
|
majster mrówka allegro
|
|
|
|
|
Na pewno w Castoramie.
|
|
|
|
|
CYTAT w dom gazie mają wysokie ceny bo niby dają rabaty i wychodzi normalna cena. Oczywiście jakościowo są OK, odradzam majstra mrówkę Czyli rabaty po stalowowolsku....Wychodzi, że trzeba się płaszczyć o rabat widmo. Maaasakra. Kiedy w tym mieście zaczną obowiązywać normalne promocje? LaroyMerlin Rzeszów- od każdych zakupów masz zwracane 5-10% zakupów na kartę, którymi później płacisz. Ceny są i tak niższe niż w stw, a pieniądze jeszcze są zwracane na kartę. Bez łaski, bez proszenia. |
|
|
|
|
sofia w obie strony to ze 140 km z jakieś 7 litrów paliwa ... a to kolei jakieś 30 zł ... nie wspominając o 3 godzinach na wyjazd ... Nie wiem czego szuka zakładający temat ... Ale na allegro zlewozmywaki są od 79 zł - 4 tyś
wg. mnie to po sam zlew średnio się opłaci gonić do Rzeszowa ... na większe zakupy a i owszem ps.w majstrze też są karty lojalnościowe z tym że tu od ceny od razu odejmuje Ci kasę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
To pokaż bananie zasady ich programu lojalnościowego, chętnie się z nimi zapoznam. To co znalazłam w google to karty dla pierwszych klientów w nowootwieranych marketach i jedynie 7% na asortyment przez kilka msc. Czyli jeden wielki shit.
Np. W laroy kupując 5 litrów farby kolorowej kolejne 5 litrów białej mam gratis, a kolorową 10 zł taniej (10%wartości). Czyli za niecałe 90 zł mam 5 litrów koloru i 5 litrów białej. Chcesz pomalować chałupkę, lepiej zapakować tyłek i pojechać do Rzeszowa. Kupisz taniej nie owkurzasz się i nikt Ci nie będzie dawał idiotycznych rabatów od zawyżonych wcześniej cen. |
|
|
|
|
Mam kartę i od każdego zakupu odliczają X% ... X=ilość wcześniej wydanych pieniędzy ... max to chyba 10% ja mam 3 ... za często zakupów tam nie robię ... z tego co wiem można indywidualnie podejść i przy większych zakupach negocjować cenę
Jeżeli zysk 10 zł przy stracie 30 na paliwo to dla Ciebie dobra opcja ... nie chcę być zle zrozumiany ! przy większych zakupach jak najbardziej Rzeszów lub wcześniejsza dyskusja na miejscu (nie polecam żadnego ze składów) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie drogi bananku, nie jadę po dwie puszki farby. Jestem w Rzeszowie 3 razy w tygodniu i nie ponoszę z tego tytułu żadnej straty. Piszę tylko, że jak ktoś ma do wymalowania całe mieszkanie warto poświęcić te 3 godziny (chociaz wg mnie droga do laroy zajmuje max godzinę) i kupić taniej z dużym wyborem i bez płaszczenia się o rabat.
|
|
|
|
|
O czy my piszemy
Jeżeli mieszkam obok piekarni to kupuje bułki w piekarni nie w sklepie ... po pierwsze często tańsze po drugie świeższe ... W dwie strony z połażeniem po sklepie godzina ... kozak a raczej kozaczka ... (no chyba że piszesz o przejeździe w jedną stronę to pełna zgodność) Wracając do tematu zlewozmywak tylko ze Stalowej ...większe zakupy raczej Rzeszów ... Raczej bo tak jak pisałem jak robię zakupy na miejscu na więcej niż 300 zł zawsze się targuje ... ceny w tych czasach można sprawdzić przez internet co ułatwia sprawę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No właśnie, dlatego nie wysyłam człowieka po zlewozmywak do Rzeszowa (no chyba, że interesują go te po kilka tys). Ja tylko przy okazji wspominam, że jakiekolwiek większe zakupy w stw nie mają sensu.
|
|
|
|
|
CYTAT sofia w obie strony to ze 140 km z jakieś 7 litrów paliwa ... a to kolei jakieś 30 zł ... nie wspominając o 3 godzinach na wyjazd ... Nie wiem czego szuka zakładający temat ... Ale na allegro zlewozmywaki są od 79 zł - 4 tyś wg. mnie to po sam zlew średnio się opłaci gonić do Rzeszowa ... na większe zakupy a i owszem ps.w majstrze też są karty lojalnościowe z tym że tu od ceny od razu odejmuje Ci kasę Jeju nie kazdy jezdzi tico na gaz zeby objechac za 7 litrow |
|
|
|
|
Masz racje, ja jeżdzę clio (diesel) i objadę tą trasę za 5,5 litra.
|
|
|
|
|
WTF to tylko mój rzęch pali 4,5-5/100 w trasie no nic tak czy siak ... 25 zeta trzeba wydać
CYTAT Chciałbym kupić zlewozmywak w Stalowej Woli. Byłem w Dom- gazie, ale wydaje się tam drogo. Gdzie w Stalowej Woli są sklepy z wyborem zlewów do kuchni?. Pozdr. Nasza dyskusja staje się ciut bezsensowna ... zakładający temat pytał o Stalówkę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT ...LaroyMerlin Rzeszów- od każdych zakupów masz zwracane 5-10% zakupów na kartę, którymi później płacisz. Ceny są i tak niższe niż w stw, a pieniądze jeszcze są zwracane na kartę. Bez łaski, bez proszenia. Kto Ci takich herezji naopowiadał o karcie dom w leroy merlin. Fakt faktem masz tam i rabat 5% na zakupy i 10% ale zupełnie inaczej to działa niż Ty opisałeś. |
|
|
|
|
Aha;) No ja założyłam kartę za darmo i od budowlanki jest 5% od innych jest 10%. Ostatnio kupiłam za punkty 20 litrów farby. Więc nie wiem gdzie zakładałeś, ale ja tam żadnych 20 zł nie płaciłam
A nawet za każde 1 zł mam 1 punkt. Punkty są do odbioru raz na 3 msc więc przez ten czas zbiera się kilkadziesiąt złotych, które mogę wydać przez kolejne 3 miesiące. |
|
|
|
|
CYTAT Aha;) No ja założyłam kartę za darmo i od budowlanki jest 5% od innych jest 10%. Ostatnio kupiłam za punkty 20 litrów farby. Więc nie wiem gdzie zakładałeś, ale ja tam żadnych 20 zł nie płaciłam A nawet za każde 1 zł mam 1 punkt. Punkty są do odbioru raz na 3 msc więc przez ten czas zbiera się kilkadziesiąt złotych, które mogę wydać przez kolejne 3 miesiące. A czemu nie dodasz, że masz kartę PRO, a nie kartę DOM? A kartę PRO mogą założyć osoby posiadające działalność gospodarczą. O tutaj masz o tym https://progr(...)Program. |
|
|
|
|
Bo zawsze jak pani pyta o kartę Dom to jej pokazuję tą co mam i jest ok. Tak czy siak promocje, są na niej dobre, a jak się poszpera w gazetkach i ktoś urządza chałupkę to warto się przejechać do większego miasta chociażby żeby na sali sprzedażowej zobaczyć tyle asortymentu ile jest gutów na świecie i wybrać to co sie podoba, a nie to co obecnie jest na stanie.
A swoją drogą: https://progr(...)st=rules Jest napisane, że uczestnikiem może byc: (a) przedsiębiorca, bez względu na formę organizacyjno-prawną (w tym osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą, osoba prawna albo jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej, której ustawa przyznaje zdolność prawną), nabywający towar w Sklepie LMP w celu związanym z działalnością gospodarczą, (b) osoba fizyczna, która ukończyła 18 lat, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, nabywająca towar w Sklepie LMP w celu niezwiązanym z działalnością gospodarczą, Więc z tego wynika, że nie trzeba prowadzić DG. |
|