|
|
|
Cześć. Zna ktoś może jakiegoś dietetyka ze stalowej ? Z góry dzięki za info.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja znam - najdoskonalszego!
Zanim jednak do niego trafisz przemyśl przesłanie , które ci podam: człowiek żyje dzięki 1/4 spożytego pokarmu , a dzięki 3/4 żyje jego lekarz! Jeśli będzie to pożywienie najdoskonalsze z doskonałych , czyli optymalne , na efekty nie będziesz długo czekać. Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
|
|
|
bywa a po co dietetyk ? może basen, bieganie, rowerek... szkoda kasy wydawać moim zdaniem... no chyba że już taka "napalona" jesteś na takiego dietetyka. Osobiście żadnego nie znam, ale czasem fajnie byłoby się wybrać na wypad rowerowy w kilka osób... bądź kilkanaście
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
ja bardzo przepraszam ze się udzielam w temacie, ponieważ nie mam numeru do dietetyka ( co najwyżej do prywatnego trenera)
ale wkur*ia mnie to jacy są kurw* wszyscy w tej stalowej mądrzy ! SEANOR i LEXTER- weźcie sie kur*a za coś pożyterczniejszego a nie doradzacie ! KTOŚ SZUKA DIETETYKA A NIE WASZEJ JEBAN*J RADY ! I MOI DRODZY, DLATEGO STALOWA WOLA BEDZIE ZAWSZE ZAŚCIANKOWA ! NIC NIE MOZNA, NIE ROB TEGO BO TO NIE ZDROWE. ZROBILI 3D WE WRZOSIE TO KUR*A ZE NIE BEDA ZAKLADAC OKULAROW BO SIE POZARAŻAJĄ !! JA JE*IE, DOBRZE ZE SIE WYPROWADZILEM DO DUZEGO MIASTA A TO CZYTAM TYLKO SPORADYCZNIE BO MOZNA PIERDOLN*Ć OD WASZYCH TEKSTÓW ! POZDRAWIAM! |
|
|
|
|
adhd111 człowieku coś się tak uniósł
Dobrze Ci w tym dużym mieście jak to określiłeś to siedź sobie tam z tą swoją chorobą Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Witam poszukuje dobrego dietetyka z Niska lub Stalowej!
|
|