|
|
|
Słyszał ktoś możne o takiej firmie? czym się zajmują i czy składać do nich CV??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak. Sklepy z odzieżą i obuwiem (adidas, nike, puma etc.) pana Andrzeja P. Wszystkie soboty pracujące, chujowa atmosfera, najniższa krajowa + weksel in blanco. Wybór należy do Ciebie.
|
|
|
|
|
Słyszał i nie poleca. Tańsze markowe ciuchy nie sa tego warte - chora atmosfera i szef który ma kompleksy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Srednio co 2 tygodnie ukazuje ogloszenie o prace z tej firmy, a to moze swiadczyc o tym ze rotacja pracownikow jest dosc duza i zapewne nie jest to tylko wina pracownikow.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
A Tobie LOP jak idzie z szukaniem pracy? Masz już coś?
|
|
|
|
|
praca to praca, ale jeśli ktoś ma wybór to zdecydowanie polecam inne przedsiębiorstwo, /gdzie jest kret?!/
|
|
|
|
|
Nie polecam pracy na sklepie w SEKRECIE, dlaczego ? - ponieważ młodzież tam pracująca jest już zblazowana po staniu 10h w pracy dziennie, praca w soboty a w cetrum stalowa także i w niedziele. Rzekłbym ,że panuje tam dyscyplina..ale śmiało zaryzykowałbym stwierdzenie - reżim - musisz cały czas chodzić po 50 metrach kwadratowych i udwać ,że poprawiasz ekspozycje stafu na wieszakach.
Gdy się tak stoi 10h dziennie za 1000zł, to dużo można dowiedzieć się o samym sobie :-) i zadawać sobie np. takie pytania - jak długo tu wytrzymam ? |
|
|
|
|
CYTAT Słyszał ktoś możne o takiej firmie? czym się zajmują i czy składać do nich CV?? Mój kolega pracował tam kilka dni. Na dzień dobry kazano mu dobrze słuchać co kto z pracowników mówi o właścicielu. Ja kupiłem tam 2 razy buty i więcej tego nie zrobię. Obydwie pary musiałem reklamować w ciągu trzech miesięcy. Oczywiście reklamacje były odrzucone z powodu "nieprawidłowego użytkowania obuwia". Po interwencji rzecznika praw konsumenta w obydwu przypadkach reklamacja została uznana. Rzecznik powiedział mi, że w sklepach Pyzary to normalna praktyka, odrzucają każdą reklamację i dopiero pod groźbą kroków prawnych uznają. |
|
|
|
|
Arek1s - ja miałem ten sam problem z butami, reklamację odrzucili z tego samego powodu. Jak to załatwiłeś z tym rzecznikiem? Gdzie uderzyć?
|
|
|
|
|
CYTAT Arek1s - ja miałem ten sam problem z butami, reklamację odrzucili z tego samego powodu. Jak to załatwiłeś z tym rzecznikiem? Gdzie uderzyć? W metalowcu jest biuro rzecznika praw konsumentów. Zaniosłem tam wszystkie dokumenty jakie miałem w tej sprawie i rzecznik wystosował do nich pismo. Po dwóch tygodniach dostałem pismo od sprzedawcy, żeby jeszcze raz dostarczyć buty i po dwóch kolejnych tygodniach przyszła do mnie decyzja o uznaniu reklamacji. |
|
|
|
|
W Metalowcu? Na stronie widzę, że jet na Podleśnej, w siedzibie Starostwa Powiatowego.
|
|
|
|
|
CYTAT W Metalowcu? Na stronie widzę, że jet na Podleśnej, w siedzibie Starostwa Powiatowego. Być może teraz jest na Podleśnej. Ja załatwiałem kiedy jeszcze był w Metalowcu. |
|
|
|
|
Bo Starostwo Powiatowe przenisło się z budynku Metalowca na ul. Podleśną i rzecznik (powiatowy zresztą) tam teraz przyjmuje.
|
|
|
|
|
CYTAT W Metalowcu? Na stronie widzę, że jet na Podleśnej, w siedzibie Starostwa Powiatowego. Bo Starostwo Powiatowe przenisło się z budynku Metalowca na ul. Podleśną i rzecznik (powiatowy zresztą) tam teraz przyjmuje. |
|
|
|
|
CYTAT A Tobie LOP jak idzie z szukaniem pracy? Masz już coś? Fajnie ze pytasz, tak mam juz prace niestety nie w Stalowej ale co zrobic, na razie jest ok. Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
Jakbyś chciał pracę w Stalowej to pisz na PW, bo chyba miałbym coś akurat pod Twoje kwalifikacje
|
|
|
|
|
Jak by Ci LOP nie doszła wiadomość na PW (nie wiem czemu, ale mam na tym portalu z tym problem - jak ktoś mi napisze, to jest ok, ale jak ja napiszę, to niekoniecznie), to wyślij mi swój adres e-mail.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Tak. Sklepy z odzieżą i obuwiem (adidas, nike, puma etc.) pana Andrzeja P. Wszystkie soboty pracujące, chujowa atmosfera, najniższa krajowa + weksel in blanco. Wybór należy do Ciebie. pracownik nie ma obowiązku podpisać weksla, a pracodawca z tego powodu zwalniając z pracy oczywiście działa nie zgodnie z kodeksem pracy! |
|
|
|
|
Witam. Jak sytuacja obecnie? Pan Pyzara szuka magazyniera a w Google wyskakuje ze sekret sport w likwidacji. Jak to jest? Ktoś pracował ostatnio? Atmosfera, zarobki?
|
|