|
|
|
Ja polecam dr.Zemana bardzo spokojny człowiek, wszystko wyjaśni ,pokaże , opisze.ma bardzo dobry sprzęt, koszt wizyty z usg to 180zl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tylko Micał i Zajączkowski w Stalowej.
Na wyniku miałam napisane, że pomiar przezierności karkowej może dokonać certyfikowany lekarz. Lista po 30 sekundowym googlowaniu: https://fetal(...)ified/NT Czyli 1-sza liga ginekologów. Jest też Cebulak z profamilii, który mi robił USG. |
|
|
|
|
Ja bym polecił Panią dr. Wilczyńską. Chwilę trzeba poczekać ale badanie naprawdę profesjonalne.
|
|
|
|
|
odświeżam temat, jest to moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia do kogo dobrego wybrać sie prywatnie na usg, będzie to połówkowe. Kogo polecacie?
|
|
|
|
|
żona była u Adamczyka i było wszystko idealnie. Opieka jak i cała reszta profesjonalna w 100%
|
|
|
|
|
Adamczyk do usg połówkowego a do prowadzenia ciąży Sarzyński
|
|
|
|
|
Ja do USG polecam Zajączkowskiego, ma certyfikat FMF i dobry sprzęt.
https://fetal(...)ified/NT Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
jeśli chodzi o usg i prowadzenie ciąży to ja polecam Zajączkowskiego, moim zdaniem jest bezkonkurencyjny. Czułam sie bezpiecznie podczas ciązy a miałam problemy zdrowotne...
|
|
|
|
|
tylko Zeman
|
|
|
|
|
również polecam dr.Zemana złoty człowiek,prowadził dwie moje ciążę ,był przy porodach ,a co do usg wszystko spokojnie zawsze wyjaśnił pokazał poświęca dużo czasu.
|
|
|
|
|
Zeman umie prowadzić tylko prawidłowe ciążę a gdy pojawia się problem z którym sobie nie radzi to przerzuca go na innych. Jest mało konkretny, nie daje wyniku tylko zdjęcia- chyba każdy w Stalowej jest lepszy od niego.
|
|
|
|
|
Ja bym Wilczyńską polecił. Żona chodziła i chwaliła sobie. Co prawda kolejki długie ale generalnie OK.
|
|
|
|
|
Polecam dr. MICAŁA niedrogo i dobrze zrobione usg chodziłam cała ciąże ale słyszałam że Zajączkowski koleżanka chodzi i chwali też ok i Zemam jest w porządku bo bratowa akurat chodzila cała ciąże
|
|