|
|
|
Witam mam pytanko czy wie ktoś w których godzinach od poniedziałku do niedzieli jest czynna cukiernia Motycze znajdująca się obok kina Ballady? Z góry dzięki
... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
Mam ten sam problem i nie mogę znaleźć tego na necie.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
cukiernia jest otwarta od 10-11 do 20 7dni w tygodniu
|
|
|
|
|
AjsikJadzia dzięki
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Czyli prawie jak w TESCO )
|
|
|
|
|
a ile kosztuje kg torta w tej cukierni i czy tam robią torty o fajnych kształtach bo potrzebuje na urodziny dla dziecka
|
|
|
|
|
tort w ksztalcie pilki naok 15 osob 80 zl robia rozne ksztalty
|
|
|
|
|
Ta cukiernia ma stronę internetową - jak ktoś może tu zapytać, to może również sprawdzić sobie godziny otwarcia.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Zgadza się, -> http://www.cukierniamotycze.pl/
Natomiast nie dziwię się ludziom, że pytają o godziny otwarcia, bo na stronie nie ma podanej lokalizacji w Stalowej Woli. Sam szukałem kiedyś strony (nie pamiętałem nazwy cukierni) i wpisywałem różne hasła w połączeniu z lokalizacją no i nie znalazłem nic. Właściciel dla dobra swojego i klientów powinien uaktualnić stronę, bo ciasto mają naprawdę pyszne. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Zmienili stronę - dawniej było
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek777
gdyby to było takie proste nikt by nie zakładał postu o tej tematyce ale sęk w tym, że nie ma na stronie cukierni Motycze danych dotyczących filii w Stalowej Woli. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Zdziwiłabyś się, ile osób zakłada temat tylko po to, żeby zaistnieć na forum.
|
|
|
|
mirek777
I tego właśnie nigdy nie zrozumiem co im to daje może czują się bardziej dowartościowani albo poprostu robią to z nudów >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|