~~szybki bill | |
|
|
Elo moze ktos wie czy jest juz lub czy bedzie lodowisko na kortach tenisowych ??? Kurde temperatura ujemna a pojezdzil by troszku!!!!! Jak mlodszy bylem tzn jakies 8 lat i wstecz to zawsze bylo lodowisko az sie stesknilem za tamtymi czasami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mario | |
|
|
Z tego co wiem chłopaki dziś zaczynają lać wodę. Info pewne na 100 %. Gdzieś kolo wtorku można będzie już wyjść na lód,o ile pogoda się nie zmieni.
|
|
|
|
|
|
przeniosłem
|
|
~~xxx | |
|
|
LODOWISKO JUZ DZIAŁA !!!!
|
|
|
~~MADZIA | |
|
|
LODOWISKO DZIALA OD 06.01
|
|
|
~~~~MADZIA | |
|
|
Cześć ja w sprawie lodowiska
Moze wiesz czy można wyporzyczyć tam łyżwy ? |
|
|
~~-lola | |
|
|
CYTAT Cześć ja w sprawie lodowiska Moze wiesz czy można wyporzyczyć tam łyżwy ? Mozna...... Wstep....3zł Wypozyczenie .....5zł... Udanego "smigania" |
|
|
|
|
|
jak chcesz pojsc pojezdzic to musisz miec swoje lyzwy, bo tam mają chyba jedną pare na kazdy rozmiar.
|
|
~~rudy | |
|
|
Na stawie (oczku) darmoszka i odśnieżone w 1/3
|
|
|
~~kimi | |
|
|
Lodowisko jest i prężnie działa, szkoda tylko że wieczorami taka Dziecinada sie zbiera. Smyki po 12 max 15 lat z papierochami, alkoholem, h..., k... i nic wiecęj nie mające do powiedzenia.
Ja mam tylko pytanie gdzie są rodzice Tych brzdąców? Dlaczego nie interesuja się co po zmroku, w jaki sposób i z kim wyprawiają ich pociechy. Skoro rodzice nie dbają o własne dzieci czemu odpowiedznie instytucje, specjalnie do tego powołane i biorące za to NASZE pieniądze nie interesują się faktem, że dochodzi tam nie tylko do spożywania alkoholu przez nieletnich lecz rownież KRADZIEŻY ?! |
|
|