|
|
|
Witam
Chciałam zapytac czy nie wiecie o której jest rozpoczęcie roku dla przedszkolaków w przedszkolu nr 7 (koło policji) Byłam kilka dni temu tam i jest remont, przedszkole zamknięte nawet schodów nie ma i niczego się nie dowiedziałam. dziekuje za odp. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Byłam dzisiaj podpisać umowę i Pani mówiła że już jutro jest normalnie czynne od rana.
|
|
|
|
|
http://sites.google.com/site/news048/
|
|
|
|
|
Też byłam podpisać umowę, lecz nie wysiadałam z samochodu, bo myślałam,że nieczynne (brak schodów) :(
Ninka powiedz, czy jutro z całym ekwipunkiem dzieciaczka wysłać i do 15-stej?, czy tylko a'la rozpoczęcie - tak jak np.w szkole? Mam córkę,która tam chodziła, ale to było tak dawno,że już ie pamiętam co i jak.... Nie ma żadnej kartki na drzwiach, jeśli wiesz coś więcej-odezwij się. |
|
|
|
|
przedszkole to nie szkoła: od jutra mozesz dziecko zostawic od otwarcia do zamknięcia, w iekszosci przedszkoli zresztą jest dzis chyba dzien otwarty, aby dzieci sie w miarę oswoiły z nowym miejscem przez godz.,dwie.
|
|
|
|
|
Tak, dokładnie jutro już można zostawić dzieciaczka do 15-tej, i nie ma rozpoczęcia tylko jak w zwykły dzień. 3mam kciuki za te nasze małe pociechy.
|
|
|
|
|
Wiem,że to nie szkoła, ale nie pamiętam,czy jakoś tak oficjalnie się to odbywało pierwszego września, czy normalnie...
Moja starsza córka skończyła przedszkole 5 lat temu i już nie pamiętam jak to było Dzięki dziewczynki za info i też trzymam kciuki za dzieciaczki w nadziei,że obejdzie się bez płaczu i cudowania |
|