|
|
|
Witajcie pracował ktoś w pizzeri ósemka w stalowej woli bo ciągle widuję ogłoszenia o prace własnie tam proszę o odpowiedż
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie polecam tam pracy szefostwo okropne, wyzysk, a jak nie bedziesz im porzebna to zwolnia cie z dnia na dzien i nawed nie poinformuje cie szef o tym tylko pracownicy. i barmanki pojeb.....
|
|
|
|
|
Znam kilka osób które tam robiły i nikt nie wytrzymał długo. złe warunki roboty, atmosfera i szefostwo
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Sama się przekonałam o pracy w ósemce praca po 14 godzin dziennie mało tego gdybyście wiedzieli co jest w pizzy nie jedlibyście jej sama wyłowiłam z ciasta komara dodatki do pizzy cały dzień stoją w wysokiej temperaturze (wyobraźcie sobie co się dzieje w takich warunkach z mięsem )praca bez umowy na dodatek spory znak zapytania z wypłata może ta praca się nadaje dla studentów lub osób które chcą dorobić a nie dla zwykłego człowieka Poza tym ja nie mogłabym żyć z tą świadomością że daje takie jedzenie drugiemu człowiekowi. Naprawdę nikomu nie polecam
|
|
|
|
|
CYTAT Sama się przekonałam o pracy w ósemce praca po 14 godzin dziennie mało tego gdybyście wiedzieli co jest w pizzy nie jedlibyście jej sama wyłowiłam z ciasta komara dodatki do pizzy cały dzień stoją w wysokiej temperaturze (wyobraźcie sobie co się dzieje w takich warunkach z mięsem )praca bez umowy na dodatek spory znak zapytania z wypłata może ta praca się nadaje dla studentów lub osób które chcą dorobić a nie dla zwykłego człowieka Poza tym ja nie mogłabym żyć z tą świadomością że daje takie jedzenie drugiemu człowiekowi. Naprawdę nikomu nie polecam tak studenci to niezwykli ludzie ;-) |
|
|
|
|
i barmanka pluje do jedzenia ZNAJOMYM ktorych nie lubi lub klijentom ktorzy jej "podpadli" Pracowalam tam to wiem jak to wyglada od "kuchni"
|
|
|
|
|
no własnie to jakas masakra jest zero jakiegokolwiek profesjonalizmu jak mozna komus do jedzenia napluć szok
|
|
|
|
|
tak studenci to niezwykli ludzie ;
oczywiscie bez urazy dla studentów chodzilo mi o ludzi którzy nie szukaja stałej pracy z rożnych powodów |
|
|
|
|
Witam
Mialem przyjemnosc jakis czas temu obcowac z szefostwem osemki. Szczerze wspolczuje. Tyle w temacie. Pozdrawiam |
|