NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
praca, pizzeria ósemka
ff
Wysłany: 31 Sie 2011r. 21:22  
Witajcie pracował ktoś w pizzeri ósemka w stalowej woli bo ciągle widuję ogłoszenia o prace własnie tam proszę o odpowiedżchytry

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 31 Sie 2011r. 21:22  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 07:34  
nie polecam tam pracy szefostwo okropne, wyzysk, a jak nie bedziesz im porzebna to zwolnia cie z dnia na dzien i nawed nie poinformuje cie szef o tym tylko pracownicy. i barmanki pojeb.....

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 08:19  
Znam kilka osób które tam robiły i nikt nie wytrzymał długo. złe warunki roboty, atmosfera i szefostwo

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 08:54  
Sama się przekonałam o pracy w ósemce praca po 14 godzin dziennie mało tego gdybyście wiedzieli co jest w pizzy nie jedlibyście jej sama wyłowiłam z ciasta komara dodatki do pizzy cały dzień stoją w wysokiej temperaturze (wyobraźcie sobie co się dzieje w takich warunkach z mięsem )praca bez umowy na dodatek spory znak zapytania z wypłata może ta praca się nadaje dla studentów lub osób które chcą dorobić a nie dla zwykłego człowieka Poza tym ja nie mogłabym żyć z tą świadomością że daje takie jedzenie drugiemu człowiekowi. Naprawdę nikomu nie polecam spi

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 09:26  
CYTAT
Sama się przekonałam o pracy w ósemce praca po 14 godzin dziennie mało tego gdybyście wiedzieli co jest w pizzy nie jedlibyście jej sama wyłowiłam z ciasta komara dodatki do pizzy cały dzień stoją w wysokiej temperaturze (wyobraźcie sobie co się dzieje w takich warunkach z mięsem )praca bez umowy na dodatek spory znak zapytania z wypłata może ta praca się nadaje dla studentów lub osób które chcą dorobić a nie dla zwykłego człowieka Poza tym ja nie mogłabym żyć z tą świadomością że daje takie jedzenie drugiemu człowiekowi. Naprawdę nikomu nie polecam spi

tak studenci to niezwykli ludzie ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 09:51  
i barmanka pluje do jedzenia ZNAJOMYM ktorych nie lubi lub klijentom ktorzy jej "podpadli" Pracowalam tam to wiem jak to wyglada od "kuchni"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 11:04  
no własnie to jakas masakra jest zero jakiegokolwiek profesjonalizmu jak mozna komus do jedzenia napluć szok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 11:06  
tak studenci to niezwykli ludzie ;
oczywiscie bez urazy dla studentów chodzilo mi o ludzi którzy nie szukaja stałej pracy z rożnych powodów

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2011r. 12:58  
Witam

Mialem przyjemnosc jakis czas temu obcowac z szefostwem osemki.
Szczerze wspolczuje.
Tyle w temacie.

Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »