|
|
|
Bardzo prosze o wasze opinie na temat wózków dla dzieci wielkofunkcyjnych. Jest tyle rodzajów, że można się pogubić. Jakie firmy polecacie?Chodzi mi o takie ze średniej półki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mialam wozek wielofunkcyjny firmy Kunert. Bylam bardzo zadowolona ale musialam go sprzedac jak dziecko troche podroslo, bo mieszkamy na 3 pietrze a sama rama wozka wazyla 10 kg.
Aczkolwiek plusy: -latwy z prowadzeniu -duze pompowane kolka na amortyzatorach -duzy i niezwykle pojemy koszyk pod wozkiem - regulowana raczka do prowadzenia wozka -przystepna cena i wiele innych, Natomiast sama gondola, i spacerowka plus siedzonko do samochodu byly obszerne, a co za tym idzie wygodne dla dziecka. Teraz mam spacerowke Graco i nie moge tego samego powiedziec ani pochwalic, ale za to lekki. Powodzenia w poszukiwaniach |
|
|
|
|
ja także miałam Kunert VIP dla niemowlaka super, ale dla starszego dziecka nie polecam, do tej pory żałuję że go kupiłam i tyle pieniędzy dałam :/
spacerówke mamy Coneco taka z rączkami na bok i jest super, zwinna i lekka |
|
|
|
|
Ja od razu kupiłam spacerówkę firmy coneco raczka wózka przypomina rogi kozy bo jest lekka i rozkłada się na płasko co umożliwia włożenie torby z dzieckiem w środku a jak maluszek podrósł zamieniłam torbę na kołderkę.Wózek ten ma jednak wadę bo posiada bardzo małe kółka co uniemożliwia jazdę po dużym śniegu więc w czasie zimy na dalsze spacery niż kolo bloku to bym nie liczyła zaleta nie muszę kupować drugiego wózka bo mój 3 letni synek jeszcze śmiało się do niego mieści i cena tego wózka jest bardzo niska okolu 300-400zł
|
|
|
|
|
Ze średniej półki polecam również Kunert Silver, sama taki mam, jestem bardzo zadowolona, świetnie się prowadzi, ma szereg zalet, które ktoś już wymienił. Jeśli byłabyś zainteresowana, mogę Ci taki wózek sprowadzić w cenie niższej niż na allegro bezpośrednio od producenta (zajmujemy się z mężem handlem przez Internet), ewentualnie mogłabyś wcześniej zobaczyć nasz i zdecydować. Polecam też Hepciu LUX z Hepakosa.
Jeśli masz jakieś pytania to pisz na stokrotka_kb_(at)_o2.pl |
|