~~\"anna....\" | |
|
|
chcialam sobie wybielic zeby,wiecie moze gdzie w okolicy jest dentysta ktory tym sie zajmuje.. z gory dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w Orto Mixie na "dyrektorskiej" można wybielić
wieś się bawi \' : ) |
|
~~kasa | |
|
|
a orientuje sie ktos jaki jest koszt takiego zabiegu?
|
|
|
~~ninka*** | |
|
|
w dentesie......
w ROZWADOWIE dr BLAJERSKI się ogłaszał kiedys tam..... w Nowinach rzeszowskich często są ogłoszenia i tam wybielanie kosztuje o połowę mniej....( w godzinę ten zabieg wykonują) |
|
|
~~greta | |
|
|
trzeba bylo myc zeby!
albo nie palic fajek! |
|
|
|
|
|
Przeniosłem
do wypowiedzi wyżej: To jak się nie pali to nie trzeba myć zębów? |
|
~~caca | |
|
|
CYTAT w dentesie...... Po wybielaniu bardzo bolą zeby, bo moze za mało robię.
w ROZWADOWIE dr BLAJERSKI się ogłaszał kiedys tam..... w Nowinach rzeszowskich często są ogłoszenia i tam wybielanie kosztuje o połowę mniej....( w godzinę ten zabieg wykonują) |
|
|
~~double FF;-) | |
|
|
jednych bolą......innych nie....to są bardzo indywidualne odczucia..
ale opłaca się to tylko robić jak się ma zupełnie "nie łatane plombami" zęby ...bo po wybielaniu dochodzi koszt wymiany plomb żeby dostosować się do nowego koloru zębów... |
|
|
~~Asia | |
|
|
Wybielanie jest najlepsze zelem który sie dostaje od stomatologa i wlewa sie do protezki -nakładki na noc przez 7 dni..pozostałe metody sa chemiczne i mają dużo skutków ubocznych...tego typu że zeby sa bardziek kruche i bardzo niszczą szkliwo
|
|
|
~~:) :) | |
|
|
Kiedys pytalam swojej dentystki o wybielanie zebow i powiedzila mi ze jezeli nie jest sie osoba medialna, publiczna to ona odradza, poniewaz jak sie zacznie wybielac zeby to pozniej trzeba to powtarzac. pozatym wybielanie nie ma zbyt dobrego wyplywu na jakosc zebow. Ponadto wybielanie nie zawsze daje efekt jaki chcemy osiagnac, wszystko zalezy od naturlanej barwy.
|
|
|
~~dętysta | |
|
|
CYTAT chcialam sobie wybielic zeby,wiecie moze gdzie w okolicy jest dentysta ktory tym sie zajmuje.. z gory dziekuje zapraszam do mnie jutro - nic tak zembow nie wybiela jak mineta co niedziela |
|
|
~~double FF;-) | |
|
|
CYTAT Wybielanie jest najlepsze zelem który sie dostaje od stomatologa i wlewa sie do protezki -nakładki na noc przez 7 dni..pozostałe metody sa chemiczne i mają dużo skutków ubocznych...tego typu że zeby sa bardziek kruche i bardzo niszczą szkliwo e..tam bzdury jakies szybkie wybielanie u dentysty to po prostu danej firmy specyfik jest w wysokim stężeniu...i dlatego jest pod nadzorem stomatologa... kazde wybielanie utrzymuje sie do 2 lat....i nigdy nie wraca do koloru wyjsciowego jakie skutki uboczne?jak ma ktoś połatane zęby i leczone kanałowo(same ciemnieją bo są po prostu "martwe")to wybielanie niewiele da.... jeśli byłby skutki uboczne to żaden lekarz tego by nie stosował i ....wszystkie metody..są chemiczne oparte własnie na żelach... oczywiescie wpływa to na nadwrażliwość zębów...ale to utrzymuje się kilka dni..... a efekt..super.... tylko ja mam swoje zdrowe zęby.. powtarzam wybielanie co 3 lata i wszystko ok a...i warto robić czyszczenie co pół roku ultradzwiękami również u stomatologa.....to zupełnie nie boli |
|
|
|
|
|
odświeżam wątek
polećcie mi gdzie mogę skorzystać z piaskowania, ewentualnie wybielania zębów. I czy taki efekt utrzymuje się długo?? Jakiego dentystę polecacie? |
|
|
|
|
Po wybielaniu psują się zęby lub poparzą Ci jamę ustną ,lepiej myj dobrymi pastami.
|
|
|
|
|
CYTAT Po wybielaniu psują się zęby lub poparzą Ci jamę ustną ,lepiej myj dobrymi pastami. hehe, niezły zaścianek |
|