|
|
|
Witam
Mam pytanie, czy w Stalowej lub okolicy jest jakis sklep z akcesorjami do wyrobu wina tzn. butle, drozdze, butelki ? Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
w markecie mrówka dostaniesz wszystko butelki drozdze.widziałem dużo rzeczy związanych z twoimi potrzebami
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Przed zakupami w Mrowce porownaj ceny ze sklepem
http://www.eurowin.pl/ moze wyjsc znacznie taniej i wiekszy wybor. Zaopatruje sie tam od dluzszego czasu i produkty swietne |
|
|
|
|
Wielkie dzieki za pomoc.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w agroplancie też są wszystkie potrzebne akcesoria ale warto też pojechać do tesco bo tam też widziałam wszystkie rzeczy potrzebne do robienia wina
|
|
|
|
|
w tesco kiedys widzialam takie akcesoria
|
|
|
|
|
Nie znam nazwy sklepu ale na edukacji na rogu w sklepie z artykulami gospodarstwa domowego znajdziesz wszystko
|
|
|
|
|
Tam gdzie kupisz gasiory to kupisz wszystkie inne bzdety potrzebne do produkcji tego kompotu.
Drozdze winne kupisz w kazdym spozywczaku Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
ma ktoś jakiś dobry przepis na wino z ryżu
nie odsyłajcie mnie do neta bo tam już szukałem szukam czegoś sprawdzonego Awwf |
|
|
|
|
CYTAT ma ktoś jakiś dobry przepis na wino z ryżu nie odsyłajcie mnie do neta bo tam już szukałem szukam czegoś sprawdzonego Nie przeginaj. Wino z ryżu? A dlaczego nie z kaszy? Takie samo będzie z żyta, pszenicy, kukurydzy czy sorgo. Dla drożdży to obojętne co przerobią na alkohol.Byle cukry były. Dodaje się rodzynki, żeby "wino"przypominało wino. Myślisz , że z ryżu zrobisz Rieslinga? |
|
|
|
|
sam sobie z kaszy zrób
ja chcę z ryżu a jak nie znasz przepisu dobrego to się nie udzielaj Awwf |
|