|
|
|
Czy w okolicy Stalowej woli dostanę od ręki a nie na zamówienie takie pierścienie??
Chodzi o plastik idący pomiędzy piaste, a za duzy otwór centrujący w Feldze. Szukam przejściówek z 70.4 na 58.1 i nie wiem gdzie tego szukać. Sprawa ważna bo opon nie da sie wyważyć i jedyne co może zmniejszyć bicie to w/w pierścienie. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Szukam przejściówek z 70.4 na 58.1 12 mm plastiku zamiast metalu? A jeszcze niedawno ktoś pisał, że nie potrafią przykręcić kół w STW i jakie to jest ważne. |
|
|
|
|
Tak nie robią aluminiowycvh w tym rozmiarze niestety.
Tam nie działają duże siły, poniewaz w moim aucie koła opieraja sie na wyczynowych szpilkach i specjalnych nakrętkach. Pierścienie te słuzą tylko do wycentrowania koła podczas dokręcania. Po drogach też tym nie jeżdze więc spokojnie, jak nic nie znajdę to wezmę w Rzeszowie. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Szukam przejściówek z 70.4 na 58.1 i nie wiem gdzie tego szukać. Tak nie robią aluminiowycvh w tym rozmiarze niestety. Robią ;-) zamawiasz dziś i masz na drugi dzień w domu i po najniższej cenie. - http://www.jmdtechnics.com Prowadzą też sprzedaż na allegro. |
|
|
|
|
Jacek a pytałeś na górce rozwadowskiej ? tam jest zaklad wulkanizacyjny a na przeciwko mieszka pewien Pan który się tym zajmuję. Sam owe pierścienie u Niego robiłem... czekałem jeden dzien i jestem zadowolony.
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Nie ma od reki, nic biore ze srubresu w rzeszowie z wysyłką
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja kupowalem w PAMIE za aldikiem tam zapytaj.
|
|
|
|
|
Są ale taniej wyszło kurierem z rzeszowa
|
|
|
|
Robią takie pierścienie na Malcach w punkcie wymiany opon ( za etanexem )
|
|