|
|
|
Mnie się podoba. Jest piękny. Im dłużej na niego patrzę tym więcej symboliki widzę i rozumiem dlaczego nazwali go patriotą, naprawdę kawał dobrej roboty wykonał mistrz.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Twoje prawo
Próbowali go wyśmiać w szmatławym TVN-nie buahahahaha Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Próbowali ale nie pykło ;D
i tak Stalowa jest zajebist Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Jesteśmy solą w oku.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ale przyznacie, że lepszy nasz Patriota niż to co jest w Poznaniu i Wrocaławiu
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Specjalnie porównali z takimi pomnikami.
Weźmy na przykład pomnik Papieża..... Widziałem ich wiele, ale ten w Stalowej Woli jest najwierniejszy i najpiękniejszy..... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Weźmy na przykład pomnik Papieża..... Widziałem ich wiele, ale ten w Stalowej Woli jest najwierniejszy i najpiękniejszy..... O gustach się nie dyskutuje... Możesz napisać, że najbardziej ci się podoba, a nie, że jest najpiękniejszy, najwierniejszy... To tak samo jak z kobietami. Zawsze ktoś inny może mieć różne zdanie. Tych pomników są tysiące, część powstała za życia Papy. W samym Krakowie ich kilkanaście jest. Może napiszesz co według ciebie świadczy, że ten w Stalowej jest najwierniejszy i najpiękniejszy? |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
prosze nie wkur.. mnie wiecej
1 młoda, szkola 2 wyprawka ksiazki etc. 3 mloda2 4 przedszkole ! wydatek wrzesien 1500 mloda nosi 8-10 kilo w plecaku a tam stoi pomnik na 500tysiecy bo kurwa na szafki braklo w szkole osobiscie pujde i sie wyleje na postument ! co??? jak co najwyzej 100PLN mandat ale satysfakcja murowana ! a SHREK moze sie pozeganac z moim glosem posłuchajcie wywiadu z radia leliwa "to sa moje zaoszczedzone pieniadze i moge z nimi zrobic co zechce" dupku a za czyje ???? podatki ? |
|
|
|
|
rozwalcholił sie nasz prezydent
jak Ks.Warchoł na dwoje babka wróżyła ! Żenada! |
|
|
|
|
Mirek zaj... mi miło że jeździsz po PL i pomniki oceniasz może kiedys twój gdzieś stanie lub już stoi w przenośni , co do patrioty to podtrzymuję swoje " wypociny" , ew. jeśli masz inną sugestię zamiast sanu proponuję park przy PKP , solą w oku pewnie jesteś ale każdego racjonalnie myślącego człowieka.
no i ten avatar z orzełkiem i flagą ... żenada , na tak niskie meritum |
|
|
|
|
mad_dog
ten park, jest niczyj mozna kupić |
|
|
|
|
drogo toche , wolę wydzierżawic , piaskownicę puszczę też pewnie w dzierżawę Mirkowi
|
|
|
|
|
tobie wystarczy błotne bajorko i sklep z tanim winem.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
pomnik jest zajebisty
|
|
|
|
|
CYTAT prosze nie wkur.. mnie wiecej 1 młoda, szkola 2 wyprawka ksiazki etc. 3 mloda2 4 przedszkole ! wydatek wrzesien 1500 mloda nosi 8-10 kilo w plecaku a tam stoi pomnik na 500tysiecy bo kurwa na szafki braklo w szkole osobiscie pujde i sie wyleje na postument ! co??? jak co najwyzej 100PLN mandat ale satysfakcja murowana ! a SHREK moze sie pozeganac z moim glosem posłuchajcie wywiadu z radia leliwa \"to sa moje zaoszczedzone pieniadze i moge z nimi zrobic co zechce\" dupku a za czyje ???? podatki ? Wszyscy nosilismy dużo książek i nikt nie płakał. Kiedy dziecko przeskrobało coś w szkole to była 2 i pas w domu od ojca. Jakoś nie widzę w tym problemu bo wiem, że nigdy nie oberwałem za darmo. Ale nie w tym rzecz. Teraz dzieci są rozpieszczone i koślawe. Bark dyscypliny. Rodzice natomiast kłócą się z nauczycielami, którzy swoją droga też coraz gorzej ucza. AHA tylko podręczniki sa cały czas nowe. My uczylismy się z jednaego przez kilka lat i było ok. To sa sukcesy 20 lat demokracji. PRzed wojną przez 20 lat wychowalismy pokolenia, które zawalczyło o Polske podczas II wojny. Teraz boję się, że to wychowane pokolenie w pierwszym rzędzie sprzedałoby nas wszystkich za komórkę. Problem nie lezy w kg w plecaku tylko w systemie. Szlęzak tego nie zmieni. To powiniem zmienić rząd. Ale jak ma zrobić to rząd, który woli miec głupich obywateli. TZW. "europejczyków" |
|
|
|
|
Wszyscy nosilismy dużo książek i nikt nie płakał.
jak nie płakał jak w mej 8smej klasie po 8H z pie...m plecakiem 12 kg wracalem do domu to ze łzami w oczach !!! "..Teraz boję się, że to wychowane pokolenie w pierwszym rzędzie sprzedałoby nas wszystkich za komórkę...." no co ty w CS i MW polska rządzi o to nie boj żaby obronimy się ( jedyna obawa ile hardcorowcow ma prawdziwe jaja) "...Szlęzak tego nie zmieni. To powiniem zmienić rząd..." no hahaha jak my tego nie zmienimy to nikt tego nie zmieni :p osobiscie nie bardzo chialbym sie wyglupic ale mam plan : co by pujsc do dyrektora szkoly mej corki i zapytac czy na wlasny koszt moge szafke zamontowac jak shrek nie daje panstwo nie daje hmm a rehabilitacja za 30 lat mej corki moze byc kosztowna jak ten caly NFZ pie...nie ! buuuu zagalopowalem sie wybory na jesien czy to po, pis, sld , jpn ,psl zaden z tych dziadkow chleba nie da naszym dzieciom pomyslcie !!!!!! w przyszlej kadenci beda padac jak muchy po muchozolu i wiecej afer i wiecej komisji sledczych , bo ktos sie wysrał obok toi toi a to byl poseł koniec !!!! nikogo powyzej 35 roku zycia !!! 20% studentów !!!!wyższych!!!! uczelni , jedzie na garze lub zamiata zajebioza (tu ironia bo zaraz pare imbecylow sie znajdzie ze sie nabijam) jak ma byc chaos niech bedzie ale z chaosu narodziło sie :jutro: odezwa dlo mlodych jak juz idziesz glosowac no nie glosuj na dziadka !!! tylko rówiesnika ! dzidkowie nasi walczyli o ten kraj dawno temu (2ie wojny swiatowe) nasi rodzice wywalczyli demokracje (PRL sie poszedł j...ć) a wy ? o przeszłośc , o teraźniejszośc, czy k..a o przyszłość ?? zawalczcie głosami to wasza przyszłośc jak se pościelisz tak sie wyspisz slangiem mowiac wolisz stary materac, czy funkiel nowka A do Prezydenta naszego miasta odezwa Drogi, kochany (forma grzecznościowa musi być zachowana) nasz Panie Prezydencie. Prosiłbym, aby Pan Szanowny Prezydent naszego miasta, raz tylko dzienie , przeszedł się 1000 metrów po naszych ulicach i posłuchał głosu "ludu" Twojego ludu ps za kilosa płacą http://www.ecco.(...)alkathon odliczajac urlop zostaje 1340 PLN i wtedy mozna powiedzieć ze Pan zoszczędził a nawet zarobił |
|
|
|
|
Pituch, a co Ty zrobiłes dobrego dla swojego miasta ?
|
|
|
|
|
CYTAT prosze nie wkur.. mnie wiecej 1 młoda, szkola 2 wyprawka ksiazki etc. 3 mloda2 4 przedszkole ! wydatek wrzesien 1500 mloda nosi 8-10 kilo w plecaku a tam stoi pomnik na 500tysiecy bo kurwa na szafki braklo w szkole osobiscie pujde i sie wyleje na postument ! co??? jak co najwyzej 100PLN mandat ale satysfakcja murowana ! a SHREK moze sie pozeganac z moim glosem posłuchajcie wywiadu z radia leliwa \"to sa moje zaoszczedzone pieniadze i moge z nimi zrobic co zechce\" dupku a za czyje ???? podatki ? a co kogo obchodzą twoje problemy finansowe? wali mnie to ile wydajesz na dzieci . Jak cię nie stać to nie rób następnych a te oddaj do bidula... dźwiganie im się przyda na przyszłość bo raczej na studia ich nie wyślesz bo ci braknie pieniędzy wiec trening im się przyda a ta kpina z ciebie to za to ,,osobiscie pujde i sie wyleje na postument ! '' Gdybyś to przy mnie zrobił to osobiście bym ci spluną w ryja prostaku. |
|
|
|
|
erin1332 napisał:
Na uroczystościach z okazji odsłonięcia rzeźby na "rondzie" harcerze rozdawali ulotki na ten temat - wie ktoś czy można jeszcze gdzieś takie dostać?? A może ktoś ma i mógłby mi podarować?? Potrzebuję 2 sztuk ;D Pozdrawiam |
|