NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
\"Jak mam żyć\",
ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 05:53  
zamieszczam link

http://www.youtu(...)Wc3vPoyY

na wyborach czas rozliczyć złodzieji

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 05:53  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 10:45  
Co ty chcesz totalnego socjalizmu? Facet miał 50 tuneli z papryką. Zawiał wiatr i to wina rządu? Jak mam mu teraz te tunele odbudować? 50 tuneli z papryką i facet nie miał żadnych oszczędności? Wiem ile kosztuje papryka. Wiem ile ja zarabiam i tylko się mogę domyślać ile zarabiał facio który teraz płacze bo mu wiatr tunele pozrywał. Ja przy nim to pikuś pewnie rocznie nie zarabiam tego co facet miesięcznie miał z tych tuneli. Firmy nie ubezpieczają tuneli bo to żadna (nie trwała) konstrukcja. Ja mam mu teraz dać kasę na odbudowę tych tuneli?
Kolego coś ci się chyba pomyliło.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 11:01  
O L A B O G A mlotek
jak mnie wku%$#ją takie posty obwiniające o wszystko tego Tuska...
zawiał wiatr, zdarł folie, zniszył uprawy - Wina Tuska, bo jakby Kaczyński rządził to by wiatr nie wiał;
katastrofa Smoleńska - wina Tuska;
niedługo krowy się przestaną cielić to też będzie wina Tuska... ja pierdziu- rzygam już tą polityką a właściwie nagonką i obwinianiem się wzajemnie pisu na po, po na pis, pjn na po, pisu na sld, sld na po...boks itd itp

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 11:02  
sory nie chciałam dublować

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 11:11  
Kulisy całego zdarzenia są super!

Sam ostachowicz ustawiał dziennikarzy , kamery - to miał byc piekny pokaz tuskaszenki miedzy ludźmi - mieli zaskarbic sobie wieś...... A tymczasem ktoś i tak bardzo grzecznie zruinował wszystko.... Najgorsze dla tego zdrajco-dyzmy było to, że nie umiał wybrnąć z sytuacji.... - w naprędce wymyslono nastepne spotkanie i zwiał kaczorek......

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 11:43  
Każdy producent ponosi ryzyko prowadzenia działalności i nie jest ważne co produkuje.
Tylko nie wiem dlaczego jeżeli producent żywności ("zawsze biedny i zawsze dokłada do interesu" - czyli pieniądze ma jeśli dokłada) coś straci w wyniku jakiejś np. katastrofy to się go traktuje jak kogoś bardziej biednego i pokrzywdzonego niż np. producenta mebli, który miał pożar???

Nie obchodzi mnie los producentów papryki tak samo jak ich nie obchodzi mój los no ale media muszą coś serwować dla ludu. Powtórzę za Andrzejkiem i się zgodzę: dlaczego mam się dokładać do czyjegoś interesu.

P.S.
Z tego, że w Polsce mamy różne zjawiska atmosferyczne o różnym nasileniu powinien zdawać sobie sprawę każdy w miarę kumaty obywatel.

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

HIV
HIV
HIV
Ostrzeżenia: 80%
ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 11:48  
Dokładanie się do powodzian czy farmerów to nic. A co powiecie do dokładania się do banków, które spowodowały światowy kryzys, a pracownicy tychże banków w nagrodę za kryzys wypłacają sobie milionowe nagrody?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 11:52  
CYTAT
Dokładanie się do powodzian czy farmerów to nic. A co powiecie do dokładania się do banków, które spowodowały światowy kryzys, a pracownicy tychże banków w nagrodę za kryzys wypłacają sobie milionowe nagrody?

to już jest zbrodnia przeciwko ludzkości.

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 16:24  
CYTAT
Kulisy całego zdarzenia są super!

Sam ostachowicz ustawiał dziennikarzy , kamery - to miał byc piekny pokaz tuskaszenki miedzy ludźmi - mieli zaskarbic sobie wieś...... A tymczasem ktoś i tak bardzo grzecznie zruinował wszystko.... Najgorsze dla tego zdrajco-dyzmy było to, że nie umiał wybrnąć z sytuacji.... - w naprędce wymyslono nastepne spotkanie i zwiał kaczorek......

No, a potrafisz coś mądrego w temacie wyskrobać? Czy nie przyszły jeszcze instrukcje z centrali?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2011r. 18:26  
//moderowano// różnica taka, że ja nikogo nie obraziłem a ty mnie w tym poście obrażasz.
Pytanie traktujesz jak atak? Ciekawe. Andrzejek.

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2011r. 15:22  
Ja lemingu - jamochłonie w przeciwieństwie do was, nie potrzebuję żadnych instrukcji. Ubzduraliście sobie, że patrioci potrzebują instrukcji, bo sami jesteście śmieszni, żałośni i 100% sterowalni.......

Już Hitler zauważył...."kto mam masy, ten ma władzę...."

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »