|
|
Prawo do transmisji walki nabyła niemiecka stacja RTL, dostępna w ofercie części sieci kablowych, czy cyfrowych w Polsce.
Rozpoczęcie programu o godzinie 22:45 kanał RTL w języku niemieckim. Podobno inne stacje będą w tym czasie kodować walkę ponieważ Bracia Kliczkowie, którzy chcą jak najwięcej zarobić na sprzedaży transmisji, domagają się od polskich operatorów, żeby zakodowali sygnał swój i RTL w czasie walki. Najprawdopodobniej ich żądania nie zostaną jednak spełnione. Ukraińscy pięściarze nie mają bowiem żadnych podstaw prawnych by zablokować transmisję RTL |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
diana ma RTL w ofercie cyfrowej
ps co jest z mini mini w dianie ? stella nie widze :( trza wyciagnac starego boxa polsat niby kanal 248 faktycznie 248 sprawdzone ale podobno zakodują Do posiadaczy telewizji N. Walka będzie transmitowana na kanale 109 w RTL (chyba) |
|
|
|
|
ja na walkę idę do Omegi . tam jest polsat cyfrowy i transmisja na żywo.
piwo jest dowodem na to ,że bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia - b.franklin |
|
|
|
|
http://megatvhq.pl/sports4u.pl/
http://megatvhq.pl/dvbsport/ moze byc tutaj , zawsze ciekawe meczyki ogladam stad |
|
|
|
|
walkę Adamka można obejrzeć w klubie labirynt na ul. Ofiar Katynia 37(I piętro jubilat)dawny jazz rock!!! !!!
|
|
|
|
|
O której zaczyna się walka Adamka?
|
|
|
|
|
Z tego co widzę Diana podmieniła SAT1 na RTL więc można spokojnie obejrzeć w domu.
|
|
|
|
|
Tomasz Adamek ogląda telewizję TRWAM i słucha Radia Maryja. Modli się - często dzwoni z New Jersey i modli się na antenie tego radia odmawiając Różaniec. Odprawia pierwsze piątki i soboty miesiąca.....
O Rydzyku mówi że to "kozak" I co wy na to? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
no adamek pomodl sie dobrze
non serviam |
|
|
|
|
Noo... Adamek chyba liczy baranki zeby sasnac ^_^ hah
PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
RTL jest austriacką stacją ??
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
W planecie będzie wyświetlana walka
:) |
|
|
|
|
CYTAT RTL jest austriacką stacją ?? Jeżeli to ten RTL to można oglądać za darmo, jest to jeden z kanałów FTA czyli niekodowany, a więc oglądam :-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
mirek777
nie przesadzaj obiecałem że przygladne sie twoje DUPIE ale nie rob teraz z siebie oblesia @#$%$%$! jakis szacunek mialem do teraz! ] |
|
|
|
|
buuu
punktowanie ] sadze dobrze] nie inne smieci dzisiaj |
|
|
|
|
Oglądałem na TRWAM wywiad z Adamkiem
I nie strasz mnie pituch, bo i tak mnie nie przestraszysz. Dla niektórych rzeczywistość jest taka trudna do zaakceptowania..... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek777
nie musze, raz to zrobiłem, zrobię i drugi, przynajmniej tydzien spokoju był wiec mnie nie wk... a rzeczywistośc chyba masz z tym problem to sie wie |
|
|
|
|
nowe namiary
DIANA RTL kanal S19 w sytemie BG sorry ale nie moge podac czestotliwości w HZ bo moj telewizorek nie ten typ ale jest na palteormie diany w analogu |
|
|
|
|
Tu jest: http://www.polst(...)age_id=1
W dodatku po naszemu komentują i o dziwo nawet się nie muli obraz |
|
|
|
|
Trzeba tylko trochę poczekać aż się załaduje i potem jest ok.
|
|
|
|
|
CYTAT Bracia Kliczkowie, którzy chcą jak najwięcej zarobić na sprzedaży transmisji, domagają się od polskich operatorów, żeby zakodowali sygnał swój i RTL w czasie walki. Najprawdopodobniej ich żądania nie zostaną jednak spełnione. Adamek pewnie nie chce zarobić, tylko Kliczkowie tak uważasz? Pewnie chce bić się za darmo, bo sam upierał się nie o kwotę jaką dostanie, tylko o procent w zyskach. Czyli jak nie zarobią na PPV, da sobie obijać gębę za darmo? Kliczko by swoje i tak dostał. Niestety, ale to bardziej Adamek chciał, żeby walka w Polsce była zakodowana, z wiadomych powodów. Zresztą modli się w Radiu swojego finansowego guru. Jeden i drugi wiedzą co to biznes. |
|
|
|
|
W telewizji N jest na 109 kanale
|
|
|
|
|
diana lexi jak podalem namiary
|
|
|
|
|
Na dianie jest na częstotliwości 287,25.
|
|
|
|
|
|
|