|
|
|
Witam jeżeli może ktoś się wypowiedziec na temat telewizji N i Cyfrowego Polsatu będę wdzięczny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miałem Polsat, Dianę a teraz mam N. I jestem z niej bardzo zadowolony. Polsat dno totalne. Kabel - plusem jest to że można rozdzielić sygnał i w miarę cenowo dobrze. N-za 60 zł mama chyba z 90 kanałów po polsku. Discovery, NG, bajki muza, info, seriale, filmy. co kto chce. dodatkowy plus to to że dekoder ma możliwość podpięcia pod kabel z netem co daje nam możliwość dostępu do bezpłatnych radiowych stacji internetowych.
Zamów przez www - dostaniesz HBO i n film w promocji. dekoder w 24h przywiezie kurier. Polecam Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Zgadzam się w 100% z Bartomixem, bo również posiadałem Polsat, ale po jakimś czasie zrezygnowałem ze względu na olewanie klienta. N-ke posiadam od samego początku jej istnienia i nie narzekam wręcz przeciwnie jest bardzo fajna dodatkową różnica jest w tym, że jak mojemu dziecku jak spadł pilot z polsatu to musiałem go sklejać a pilot z N-ki ani jednej rysy nie ma
|
|
|
|
|
Dzięki za pomoc i opinie pozdr
|
|
|
|
|
Gdzie w stw można coś takiego nabyć i jaki jest przybliżony koszt zakupu oraz montaż
|
|
|
|
|
//moderowano// po co taka wiochę odstawiasz. Andrzejek
Neosat ul. Okulickiego 125 (budynek ZBR) 1 piętro 37-450 Stalowa Wola tel. 015 8438795 |
|
|
|
|
Teraz mam N jako stały klient dostałem cały pakiet za 48 zł/m-c.Wcześniej miałem Polsat ale Polsat zszedł na psy, pozabierali wszystkie BBC i przenieśli na N, dekodery Polsatu to jakaś lipa, są wolne i w porównaniu z dekoderem N jakość obrazu jest kiepska,nie mówiąc o trwałości pilotów, jednym słowem Polsat to DNO.W tej chwili najbardziej korzystnie wypada właśnie N,jest jeszcze Cyfra + ale tam się słono płaci za dobre pakiety a dekodery też mają kiepskie.
|
|
|
|
|
Ja po rozmowach ze znajomym który przeszedł przez wszystkie platformy zdecydowałem się na N i jestem zadowolony umowa na 12 miesięcy a nie jak Polsat na 36 i więcej kanałów HD.
|
|
|
|
|
N-ka jest przereklamowana. Nic tam sportu nie ma! Jedynie troche ligi mistrzow i tyle. A polsat ciagle siatka, pilka reczna, liga europejska, itd... Oprocz nfilm na ktorym nic nie ma to w polsacie jest wszystko
|
|
|
|
|
6kanałów sportowych to mało??hehe to ile ty potrzebujesz?
ja również polecam tv ,,n" przez pierwszy miesiąc masz chyba z osiem darmowych kanałów filmowych wszystko co potrzeba począwszy od dokumentów po bajki dla dzieci.szczerze polecam bo nie ma się nad czym zastanawiac.aha i dodatkowy plus-mnóstwo kanałów HD.jakośc niewyobrażalnie dobra! |
|
|
|
|
N pod względem cena - jakość wygrywa bezkonkurencyjnie !!
dużo kanałów HD, każdy wybierze coś dla siebie. Poza tym znam kilka fajnych trików na oglądanie kanałów premium oraz VOD za grosze |
|
|
|
|
CYTAT 6kanałów sportowych to mało??hehe to ile ty potrzebujesz? ! i co z tego , ze jest 6? moze byc 10 jak tam nic nie transmituja oprocz stawki wiekszej niz legia |
|
|
|
|
Tylko N-ka.
Najlepsza platforma cyfrowa: najlepsze dekodery, najwiecej kanalow HD, i od niedawna jest nawet 10 kanałow z pakietu Polsatu. Przerabialem juz polsat i cyfre - i nigdy wiecej. Tylko N-ka. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]6kanałów sportowych to mało??hehe to ile ty potrzebujesz? ! Może na Nsport jest tak, że leci stawka większa niż legia i LM, ale są za to fajne programy np. Mój sport, moje życie czy poniedziałkowy program piłkarski a jak się coś nie podoba to masz oprócz tego kanały Eurosport, Eurosport 2 gdzie lecą turnieje tenisa ziemnego zawody pływackie liga włoska siatki i długo by tu wymieniać TVP Sport - może nie ma ekstraklasy, ale masz różne MŚ z lekkoatletyki, żużel, i w tam tym roku MŚ w RPA Orange Sport - transmituje mecze ligi francuskiej Sportclub / Sportclub + - transmisje ligi belgijskiej argentyńskiej i brazylijskiej oraz zawody w pokera z tego co pamiętam ESPN America - kanał amerykański więc hokey czy NFL i takie tam a TVN Turbo i Polsat Play - co do turbo to motoryzacji a playa nie bardzo kojarze |
|
|
|
|
Niestety ze względu na sport to tylko Cyfrowy Polsat albo kablówka.
Właśnie skończył się świetny mecz Polaków na ME w siatkę i był tylko na Polsat Sport a w czwartek Legia gra z PSV Eindhoven i transmisja ma być tylko na Polsat Futbol. Więc ja też nie obejrzę bo mam Dianę 70 http://www.sport(...)tym.html |
|
|
|
|
Ja tez mam N i nie zmienię jej na Polsat czy Dianę.
Cena - rozpiętość programowa jest bezkonkurencyjna. Poza tym mam nagrywarkę od N. Nie zastąpię tego na nic. Cofam, nagrywam itp. Prawie wszyscy już to mają ale N miała pierwsza i odkąd się pojawiły tego typu dekodery to ja je mam i polecam. |
|
|
|
|
liga mistrzów i liga europejska to nic? trudno o ciekawsze rozgrywki. jak mam do wyboru jeden z czterech meczy to nawet się nie zastanawiam. może ligowo gorzej stoją, ale w weekend i tak albo nie oglądam tv albo coś innego. do tematu hd tez chyba jako jedyni podchodzą poważnie.
|
|
|
|
|
ja miałem Polsat i tylko czekałem na koniec umowy żeby zmienić dostawcę ... więc polecał bym N-ke ... sam wziąłem Cyfrę z której jestem w sumie zadowolony (multiroom bez kabla) kontrakt 18 miesięcy jednak gdy skończył się kontrakt a nie miałem jak/nie chciało się szukać niczego innego oferta jaką dostałem była dość niekorzystna (mniej kanałów cena + 30 zł) gdy brałem cyfrę była jakaś promocja :/
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Polecam naziemny pakiet cyfrowy za darmo osiem programów w pakiecie muks-2 i pięć w pakiecie muks-3
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam naziemny pakiet cyfrowy za darmo osiem programów w pakiecie muks-2 i pięć w pakiecie muks-3 Kolega chyba mało zorientowany a reklamuje... z tych ośmiu to najbardziej kolega pewnie poleca Puls 2 ? |
|
|
|
|
Czestmir kolega nie reklamuje ale jest dobrze zorientowany ponieważ odbieram te pakiety,a puls 2 fakt cały czas obraz kontrolny ale kiedyś się to zmieni albo uruchomią albo dadzą inny program.
|
|
|
|
|
Ja też się tym interesuje ale jest to wyjście dla tych co nie potrzebują nic więcej niż kilkanaście podstawowych programów. Dla wielu ludków którzy do tej pory odbierali cztery programy w analogu to super sprawa. Tu jednak temat platform satelitarnych gdzie tych programów jest setki. Wątpie czy kogoś kto korzystał z N czy Polsatu zadowoli naziemna cyfrowa (no chyba że już nie chcą wydawać kasy). Pozdrowionka
|
|