|
|
|
Witam wszystkich. Szukam opini nt Rzecznika Praw Konsumenta w Stalowej Woli. Czy ktoś z Was załatwiał już przez niego jakieś sprawy? Jakie macie zwiazane z nim doświadczenia?Czy po prostu jest to konkretny człowiek ,czy szkoda czasu na wizytę? Zamierzam wdać się w spór sądowy z jednym z operatorów telefonicznych i potrzebuję fachowej opini i ewentualnej pomocy prawnej. Z góry dzięki za konstruktywne opinie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tego co mi wiadomo- takiej osoby w Stalowym Mieście nie ma :( jest za to sztab radców prawnych, na poczet przyszłych oszczędności-celem zorganizowania kolejnej "imponującej"imprezy , tudzież pomnika lub cudnej rzeźby...
a tak serio to jestem ciekawa opinii o radcach,którzy przejęli obowiązki Rzecznika, bo sama mam sprawę do UOKiK. |
|
|
|
|
Korzystałem z porad Rzecznika - ale poprzedniego..... Bardzo pomógł. Stąd wniosek, że taka osoba jest potrzebna. Teraz jest jakaś dziwna sytuacja. Fila wiele już napsuł - a miał tylko zlikwidowac powiat....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|