|
|
|
Proszę o adresy.
WJ |
|
|
|
|
WJ |
|
|
|
|
Dobrze że nie ze Stalowej. Tylko że neurologia to bardzo obszerna dziedzina. Powiedz o jakie schorzenie Ci chodzi. SM, Parkinson, Padaczka, uszkodzenie nerwów obwodowych ... Jak to sprecyzujesz to może coś pomogę
|
|
|
|
|
Wystepuje ból głowy.Na razie tyle wiadomo.Prześwietlenie nic nie wykazało,ma być robiona tomografia.Z wynikiem trzeba pójść do neurologa,no i dobrze by było żeby to był dobry lekarz.
WJ |
|
|
|
|
Gdyby dotyczyło to mnie albo kogoś z mojej rodziny to nie robił bym TK tylko zrobił bym rezonans magnetyczny.
Na kiedy masz ustalony termin TK ? Jaki lekarz napisał Ci skierowanie na TK (jaka specjalizacja)? Czy ten lekarz w razie czego napisałby Ci skierowanie na MR ? Przyczyny bóli głowy jest bardzo wiele. Najwięcej bóli spowodowane jest zmianami w kręgosłupie C potem są zmiany w głowie (np: tętniaki) inną przyczyną też mogą być niedrożne tętnice szyjne. Więc z tym neurologiem bym się tak nie śpieszył. Jeśli wyjdą zmiany w postaci tętniaków to nie neurolog tylko radiolog. Jak to tętnice szyjne to naczyniowiec itd... |
|
|
|
|
A gdybyś potrzebował jakiejś pomocy to pisz na mail:
loginator1_(at)_gmail.com |
|
|
|
|
hej, polecam Ci panią dr Łabudzką, wiem że pracuje w szpitalu w Sandomierzu i przyjmuje dodatkowo w jakieś poniedziałki w Zbydniowie. Jest do niej spora kolejka ale specjalista pierwsza klasa!
Na prawdę bardzo dobry lekarz, już po pierwszej wizycie postawiła diagnozę dzięki czemu uratowała życie bliskiej mi osobie (guz). Zadzwoń do ośrodka zdrowia do Zbydniowa i się umów 8458 305. Powodzenia |
|
|
|
|
kogo polecacie w regionie w zwiazku z choroba Alzheimera ?
|
|
|
|
|
Zanim wylądujesz tam gdzie podążasz ,zrób mały i bez kosztowny "myk".
Odstaw definitywnie wszytko co słodkie(owoce też) i zjadaj codziennie 10 dkg oliwek. Tyle i aż tyle. Więcej , po ustąpieniu dolegliwości i na miejscu. Alz... coś tam podobnie , z tym jednak , że nie lubi żółtek i słoniny. Dlatego trza mu dać! OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
dr cyprys ze szpitala wojewodzkiego w rzeszowie, polecam osobiscie, komplet badan itp, najlpiej ze skierowania, wiec inf priv
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
DR. Krawczyk
za wiaduktem w kierunku TBG na domkach po lewej nr. 158422949 wtorki czwartki po 17 klawy gość i po minie widać ze przejmuje sie pacjentem |
|
|
|
|
Pituch! Rozumiem że to był żart!Z tego pana jest taki fachowiec jak z koziej d..y gwizdek!!Wiem to z własnego doświadczenia!
|
|
|
|
|
jesli wiesz to odpowiedz
z mila checia poczytam kawalek twego zycia i nie tylko ja mysle |
|
|
|
|
jesli wiesz to odpowiedz
z mila checia poczytam kawalek twego zycia i nie tylko ja mysle >Pituch ja wiem co piszę! Przez ,,trafne" diagnozy tego pana omal nie wylądowałem u św.Piotra! Tyle w temacie!!! |
|
|
|
|
ok
|
|
|
|
|
Jeśli mam kogoś polecić to dr.Sajdek.Przyjmuje w przychodni przy szpitalu w Stalowej Woli od pon do pt.w godz 7.00-9.00.Z tego co się orientuję nie przyjmuje prywatnie.
|
|
|
|
|
Zdecydowanie
ordynator Oddziału Neurologii stalowowolskiego szpitala Agnieszka Janiszewska przyjmuje na al. JPII w okolicach pubu Joker... Uważam że jest najlepsza w okolicy... |
|
|
|
|
Nie podzielam opinii o w/w pani doktor!
|
|
|
|
|
dokładnie, ja tez nie popieram tej opinii; ciekawe tylko czy ta Pani dr jest w swoim gabinecie równie "miła" jak na oddziale....nie sądzę, myslę,ze u sibie jest duzo bardziej rozmowniejsza jak sie jej płaci.bo na oddziale odpowiada pacjentom tylko to co musi i jakby z retensjami ze ktos w ogole pyta o swoje zdrowie.niestety,wiem to z autopsji..
|
|
|
|
|
CYTAT Zanim wylądujesz tam gdzie podążasz ,zrób mały i bez kosztowny \"myk\". Odstaw definitywnie wszytko co słodkie(owoce też) i zjadaj codziennie 10 dkg oliwek. Tyle i aż tyle. Więcej , po ustąpieniu dolegliwości i na miejscu. Alz... coś tam podobnie , z tym jednak , że nie lubi żółtek i słoniny. Dlatego trza mu dać! Aha , piwko również odstaw na jakiś czas. Maltoza , cukier w nim zawarty , jest najgorszym z najgorszych(IG-110) , drugi po fruktozie(produkt wyjściowy do prod. cholesterolu). Napisz po jakim czasie bóle ustąpiły. Temat załatwisz definitywnie zappingiem - to taki prosty bezbolesny zabieg. Trwa godzinę i kosztuje 20 zł. Prof Aleksandrowicz: "Zdrowie jest zbyt cenne , aby powierzać je fachowcom". OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
Pani dr.Rębisz ,przyjmuje w przychodni przyszpitalnej.
|
|
|
|
|
Również polecam panią doktor Rębisz.Przyjmuje w przychodni w czwartki a prywatnie na ulicy KEN
|
|
|
|
|
CYTAT Zdecydowanie ordynator Oddziału Neurologii stalowowolskiego szpitala Agnieszka Janiszewska przyjmuje na al. JPII w okolicach pubu Joker... Uważam że jest najlepsza w okolicy... A to Ci sie udal zart. |
|
|
|
|
Też nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Też mamy z żoną bardzo złe doświadczenia z tą kobietą...
Super miła za kasę na prywatnej wizycie, złośliwa, chamska w szpitalu.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Dziękuję za dobre chęci,ale w dalszym ciągu nie mam żadnej jasności co do wyboru lekarza.Decyzję podejmę ja,ale taka społeczna konsultacja jest pomocna.Dziękuję,że podjęliście ten temat.Jeżeli macie jeszcze jakieś porady,wskazówki to proszę o nie.
WJ |
|