Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Gdzie w SW można kupić tanie jeansy? Nie chodzi mi o jakieś markowe spodnie. Kiedyś na bazarze istniał sklep "Grawik" ale jak widzę już ślad po nim nie został....
Cudny Lolo |
|
|
|
|
Cudny Lolo |
|
|
|
|
No jak sie nie myle to nadal ten sklep jest z tymi portkami, No jeszcze 2tydnie temu byl.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
W tesco po 26 zł. kupowałem na przełomie lipca i czerwca.Kupiłem dwie pary w sumie 52 zł minus 10 zł bon z clubcart(za zakup odzieży minimun 50 zł) czyli sztuka wyszła 21 zł.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
na rynku w tych nowo wybudowanych budach jest sklep z tanimi jeansami, i w laski na rynku też są dwie budy ze spodniami a jak nie tam to w centrum jest sklep textilmarket czy jakoś tak się nazywa( zaraz za media expertem) i tam też są niedrogie spodnie nie tylko jeansy a i w starym małym tesco a nowej biedronce też jest taki sklep od strony parkingu Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Ja kupuję na hali w lasku obok zapiekanek. Jest tam mały sklepik - budka zaraz na rogu. Mają sporo nowych fasonów, dużo różnych rozmiarów a ceny rozsądne. Są tam spodnie damskie. Męskie 2 budki dalej.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Te na hali w lasku to gówno warte są te szmaty , moze na początku spoko, ale po paru praniach dupa . Warto inwestowac w dobre spodnie, ja mam niektóre po 3 lata nawet i są git
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
zgadzam się z kolegą wyżej...
fajne spodnie i spoko ceny ma tez koleś , który stoi na tygodniu na tym chodniku koło kładki Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Na ciucholandy :-) tam możesz mieć nowe, markowe jeansy za grosze.
|
|