|
|
|
Czy ktoś z was był w zimie na sankach lub na czymś innym ? Pewnie było pare osób. Więc pytam sie czego miasto nie zainwestuje w ta górkę!!?? Np.:skosi te chaszcze, zrobi nowe zjazdy, zakopie to bajorko w którym pływaja butelki i różne inne smieci. Jakieś schodki lub coś bardzo fajnie by to wygladało gdyby takie coś powstało co o tym sadzi STALOWE FORUM ??cool:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zjazd na ulicę ? Hardcorowo trochę, aczkolwiek czemu nie.
|
|
|
|
|
Co roku zjezdzam i zawsze pełna górka to czego by nie w nią zainwestować???
|
|
|
|
|
Równiez jestem za , teren wykorzystany ,przejrzysty , może w końcu skonczyloby sie menelstwo i wyrzucanie śmieci
|
|
|
|
|
Jak sie klery dowiedza ze ta gorka jest wolna to bedziecie miec gorke taka sama jak w Jezowem.
A w Jezowem wiedza ludzie co jest na gorce Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
To jeszcze nie wiedzą ? co jest w jeżowem ? raczej nie bywam, nie jestem w temacie
|
|
|
|
|
też myslę ze ta gorka powinna byc ladnie zagospodarowana, jest to jedno z niewielu miejsc w Stalowej Woli gdzie mozna byloby pospacerowac, ale powinno byc do tego przystosowane,posprzatane jakies schodki tak, moze kosze na smiecie?
|
|
|
|
|
Dokładnie takie małe rzeczy by sie bardzo przydały. Jeszcze by mozna było pokosic wywalic pare drzew pod wyrobienie nowej trasy do zjeżdżania TAM JEST MASA MOŻLIWOŚCI !!
|
|
|
|
|
w tych bajorkach pod górka "stare koryto sanu" niemcy w czasie wojny topili trupy zamordowanych żydów
|
|
|
|
|
A to sztucznie nie było robione?
|
|