|
|
|
witam
ja też szukam pracy w przedszkolu, ostatnie dwa lata pracowałam jako opiekun dzieci w przedszkolu w ramach robót publicznych tj.umowa gminy z urzędem pracy niestety teraz nie mają kasy więc ja nie mam pracy bobasarenka czy w tym przedszkolu potrzebują opiekunów dzieci? margo |
|
|
|
|
margo |
|
|
|
|
CYTAT Witam, dwa lata temu skończyłam studia pedagogiczne (wczesnoszkolna i opiekuńczo-wychowawcza) i niestety nie pracuje, a jak jest z innymi w naszym mieście po takich studiach ? Długo szukaliście pracy w zawodzie? a może zmieniliście branże ? Ja nie wiem jak mam szukać ... ostatnio byłam w Tarnobrzegu ale tam też ciężko z pracą ... może ktoś poradzi jak skutecznie szukać pracy ?? 13. Terapeuta StPr/11/1222 Wymagania: wykszt. wyższe: pedagogika resocjalizacyjna lub opiekuńcza uprawnienia do prowadzenia terapii z ofiarami przemocy w rodzinie, studium przeciwdziałania przemocy w rodzinie, umiejętność pracy w zespole, umiejętności interpersonalne, komunikatywność, obsługa komputera Nazwa pracodawcy: Centrum Wsparcia i Rehabilitacji Społecznej Adres: ul. 11 Listopada 12, 39-432 Gorzyce Kontakt: cwirs_(at)_onet.pl lub osobiście w siedzibie firmy Dodatkowe informacje: - Oferta aktualna: 30.11.2011 Proszę ofertę |
|
|
|
|
jula 86 czy mozesz jeszcze raz napisac maila na stanowisko terapeuty, bardzo bym prosila, chcialam rowniez zapytac gdzie to ogloszenie bylo zamieszczone. z góry dziekuje
|
|
|
|
|
Przepraszam za zamieszanie, juz znalazłam Praca odnośnie "terapeuty" jest na stronie internetowej PUP w Tarnobrzegu, a do maila wkradł się mały błąd: cwirs_(at)_onet.pl pozdrawiam0;)
|
|