NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
« 1 2
Poszukuje pracy w szkole, przedszkolu ...,
ff
Wysłany: 15 Lis 2011r. 18:45  
witam
ja też szukam pracy w przedszkolu,
ostatnie dwa lata pracowałam jako opiekun dzieci w przedszkolu w ramach robót publicznych tj.umowa gminy z urzędem pracy
niestety teraz nie mają kasy więc ja nie mam pracy
bobasarenka czy w tym przedszkolu potrzebują opiekunów dzieci?

margo
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Lis 2011r. 18:45  

margo
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Lis 2011r. 21:22  
CYTAT
Witam, dwa lata temu skończyłam studia pedagogiczne (wczesnoszkolna i opiekuńczo-wychowawcza) i niestety nie pracuje, a jak jest z innymi w naszym mieście po takich studiach ? Długo szukaliście pracy w zawodzie? a może zmieniliście branże ? Ja nie wiem jak mam szukać ... ostatnio byłam w Tarnobrzegu ale tam też ciężko z pracą ... może ktoś poradzi jak skutecznie szukać pracy umiech ??

13. Terapeuta StPr/11/1222
Wymagania: wykszt. wyższe: pedagogika resocjalizacyjna lub opiekuńcza uprawnienia do prowadzenia terapii z ofiarami przemocy w rodzinie, studium przeciwdziałania przemocy w rodzinie, umiejętność pracy w zespole, umiejętności interpersonalne, komunikatywność, obsługa komputera
Nazwa pracodawcy: Centrum Wsparcia i Rehabilitacji Społecznej

Adres: ul. 11 Listopada 12, 39-432 Gorzyce

Kontakt: cwirs_(at)_onet.pl lub osobiście w siedzibie firmy

Dodatkowe informacje: -

Oferta aktualna: 30.11.2011

Proszę ofertę umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2011r. 22:07  
jula 86 czy mozesz jeszcze raz napisac maila na stanowisko terapeuty, bardzo bym prosila, chcialam rowniez zapytac gdzie to ogloszenie bylo zamieszczone. z góry dziekuje

Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 25 Lis 2011r. 22:28  
Przepraszam za zamieszanie, juz znalazłam umiech Praca odnośnie "terapeuty" jest na stronie internetowej PUP w Tarnobrzegu, a do maila wkradł się mały błąd: cwirs_(at)_onet.pl pozdrawiam0;)

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »