|
|
|
Z jakiej firmy polecacie terminal płatniczy? Proszę o wszelkie opinie na temat współpracy z różnymi operatorami, osób które mają do czynienia z powyższą technologią. Ile u Was wynosi procent od prowizji, miesięczna dzierżawa, inne opłaty? Poszukuję typu terminala podpiętego pod Internet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ICP.
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
podpinam pod temat
co jest najtansze zarowno dla firmy i klientow ? |
|
|
|
|
zapytaj w urzędzie
|
|
|
|
|
Jestem do dyspozycji zajmuję się terminalami jestem ze Stalowaj Woli.
Polskie ePłatności Marek Stepak 883 315 418 |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
MMST, zapomniałeś dodać, że doradzisz i, ewentualnie, zainstalujesz
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
Ma się rozumieć,doradzę i zawsze można ponegocjować warunki,a jak trzeba szybko zainstalować to w dwa dni .
|
|
|
|
|
bylem niedawno kupic jakies graty do kosiarki, serwis na przeciwko statoil, cos sie jakos zgadalem i klient mowil ze nie jego prowizja obciazaja, mozna zapytac :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
prowizję zawsze płaci sklep,kwestia w jakiej wysokości,ważne jest też jak szybko kasa wpływa na konto i wiele innych drobiazgów
|
|
|
|
|
CYTAT prowizję zawsze płaci sklep,kwestia w jakiej wysokości,ważne jest też jak szybko kasa wpływa na konto i wiele innych drobiazgów to, ze klient obciazany nie jest to wiem, chodzilo mi o to ze nie zawsze placi za to wlasciciel sklepu, tam placi wlasciciel terminala, przunajmniej tak mi mowil :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Niestety zawsze za terminal płaci ten kto podpisał umowę z agentem rozliczeniowym,jedyny wyjątek to sklepy na franczyzie ale to inna bajka bo tam zazwyczaj płaci franczyzodawca.
|
|