|
|
|
Witam, poszukuje dobrego ortopedy. lek. Sudol, Sowa, oraz Gabinski nie maja zbyt dobrych opinii. Myslalem nad lek. Abratowskim lub Bartoszkiem ale nie wiem czy ten 2 przyjmuje prywatnie i czy zajmuje sie rowniez doroslymi osobami. Chodzi o wizyty prywatne. Z gory thx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
słyszałem kiedys ze dobry jest lek. Koper. Przyjmował w ambulatorium, ale czy teraz to nie wiem
|
|
|
|
|
Cześć, lek. Bartoszka nie kojarze, ale od pana Abratowskiego radzę się trzymać jak najdalej!
Jeśli mam polecić naprawdę dobrego specjalistę to pan Giebułtowicz lub pan Szeląg. Obaj przyjmują w Nisku. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Szeląg prywatnie w stalowej na Piaskach, a w nisku w szpiatlu
|
|
|
|
|
tylko Giebultowicz. fachowy i przyjemny dla pacjentów.
|
|
|
|
|
Cześć! Polecam doktora Bartoszka,który przyjmuje w przychodni "Medyk",na ul.Staszica 4a. Doprowadził do ładu moje kolana i jestem Mu bardzo wdzięczny - mogę swobodnie chodzić!
|
|
|
|
|
Pytanie tylko czy lek. Bartoszek przyjmuje prywatnie w Medyku ? Wie ktos w ktorych godzinach? Czy mozna prosic do niego nr. telefonu ? oraz czy trzeba dlugo czekac na wizyte prywatna. Z gory jeszcze raz dziekuje
|
|
|
|
|
z czystym sumieniem polecam lek. SZELAGA najlepszy specjalista u ktorego byłam a nie tylko ja leczy sie tam pol mojej rodziny przyjmuje na piaskach w tym samym domu co ortodatka
|
|
|
|
|
Czy te medyki leczą przyczynowo , czy tylko "szpachlują" chorobę?
xxl |
|
|
|
|
zgadzam się szeląg na pisakach prywatnie miły i rzeczowy tylko prywatnie czeka się ze 3 tyg chyba ze z dzieckiem to może szybciej
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
slyszal ktos z was cos na temat chirurga ortopedy w nisku a mianowicie lek. Staniaka ?? To taki starszy pan moze cos ok 70 lat. Przyjmuje w prywatnej przychodni na ul. Tysiaclecia w nisku. Chcialbym poznac wasze opinie. Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
Doherty przychodznia dziecięca na Staszica nie przedłuzyła kontraktów z ortopedami a w tym z doktorem Bartoszkiem - przyjmuje on w szpitalu w Nisku - polecałem juz raz i dalej polecam doktora Giebułtowicza - przyjmuje w przychodni w Nisku
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, poszukuje dobrego ortopedy. Lek. Sudol, Sowa, oraz Gabinski nie maja zbyt dobrych opinii. Myslalem nad Lek. Abratowskim lub Bartoszkiem ale nie wiem czy ten 2 przyjmuje prywatnie i czy zajmuje sie rowniez doroslymi osobami. Chodzi o wizyty prywatne. Z gory thx ciekawe chyba źle czytasz te opinie pan A leczyl mnie 2 lata i nic pan B 3 lata i nic za to pan lek. Gabiński zrobił mi odpowiednie badania, przepisał odpowiednie leki i po roku mnie wyleczył, żadnych leków od roku już nie muszę brać, za to poprzedni faszerowali mnie przeciwbólowymi. |
|
|
|
|
Abratowski z daleka - miałam praktyki na ortopedii i pięknie wyleczył moja mamę bez komentarza Bartoszek ok ale najlepszy jest szeląg prywatnie na piaskach lub państwowo w nisku taka moja opinia jeszcze Knapik taki stary jest dobry ponoć
|
|
|
|
Suduł, albo Sudoł, - przyjmujwe w tym długim budyneczku, obok Biedronki na Alejach Jana Pawła II - 13. Super rewelacja to on nie jest - ale zawsze ordynator. Moim zdaniem w Stalowej Woli nie ma dobrych ortopedów. Niestety.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Tylko i wyłącznie Giebułtowicz. "Dzięki" lekarzowi ze Stalowej miałam wykrytego raka, a to było zwykłe stłuczenie.
|
|
|
|
|
A lek. Giebultowicz przyjmuje tylko publicznie czy prywatnie tez? oraz jak dlugo trzeba czekac publicznie ??
|
|
|
|
|
Doherty pisałem wyżej - lek. Giebułtowicz przyjmuje w publicznej przychodni w Nisku - trzeba zadzwonic i się zapisać
I to dobry wybór, sama się przekonasz |
|
|
|
|
Bartoszek przyjmuje w przychodni na edukacji sama tam byłam niedawno u niego, i u Goli tez przyjmuje
|
|
|
|
Mam pytanko, lek. Szelag leczy bardziej przyczynowa czy cos w stylu wysylania na rehabilitacje i zobaczymy co to da ?? oraz przy okazji ile +- bierze za wizyte? Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
Lek. Szeląg wysyła na rehabilitacje, ale to zależy co komu dolega. Moja dziewczyna skręciła nogę w kolanie i z tego co widzę stara się robić tak żeby nie doszło do operacji, wysłał na rehabilitację (lasery, pola magnetyczne itp) ale to nie pomogło, teraz w Nisku ma coś wstrzyknąć w kolano, jeśli to pomoże to obędzie się bez operacji. Ceny to zależy od dolegliwości, w tym przypadku pierwsza wizyta z usg u Niego na miejscu 60 zł, druga bez usg 50 zł, trzecia z usg w tym roku 70 zł, ale podkreślam zależy co komu dolega. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Wielkie dzieki, jeszcze dodatkowo dowiedzialem sie ze na miejscu robi USG (bardzo dobrze). Wielkie dzieki jeszcze raz
|
|
|
|
|
Nie ma za co. Polecam Pana Szeląga, konkretny specjalista, który bardzo dobrze się zna na tym co robi. Zresztą frekwencja pacjentów mówi sama za siebie
|
|
|
|
|
jesli chcesz opini ze srodowiska medycznego pw, tu wole sie nie wypowiadac na ten temat bo zbyt duzo wrogów później
|
|
|
|
|
Mozna na PW prosic o nr. telefonu do Dr. Szelaga? Z gory dziekuje :]
|
|