|
|
|
Jestem bardzo ciekawa dlaczego zniknął temat oszustki, "wynajmującej" mieszkanie na ul. Poniatowskiego 7 ...???
Czy ktoś wie coś więcej na temat tej Pani??? Pytam ponieważ także miałam wynajmować od niej mieszkanie, ale oczywiście nic z tego nie wyszło... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem kto go usunał ale go nie ma ehh.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Skoro już powstał nowy wątek to napisze w tym, bo w tamtym nie zdążyłam, a pojawiły się głosy, że tylko nowo zarejestrowane osoby się wypowiadają i że to zwykłe oczernianie...
Ja też zostałam oszukana, na szczęście udało mi się odzyskać pieniądze, więc to nie jest "zemsta sąsiadki" tylko prawda, niestety. Mam nauczkę żeby tak nie ufać ludziom i bardziej uważać przy kolejnych poszukiwaniach mieszkania, szkoda tylko tych zmarnowanych tygodni. Mieszkanie to nie należy do tej pani, a wątek został zapewne usunięty na prośbę prawdziwego właściciela. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Ja niestety również zmarnowałam dużo czasu myśląc, że jednak się tam wprowadzę. W ostatniej chwili zostałam bez mieszkania...
Zastanawiam się tylko nad celem postępowania tej kobiety, oddała mi wszystkie pieniądze, więc nie bardzo rozumiem po co to wszystko robi i wymyśla dziwne historie o swojej chorobie itp... |
|
|
|
|
Z tego co wiem ta pani się leczy.
Możliwe, że liczyła, że jej się te przekręty udadzą, wiadomo, człowiek chory inaczej sobie pewne rzeczy wyobraża. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Raczej nie ma innego racjonalnego wytłumaczenia...
W każdym razie życzę wszystkim osobom, które również zostały oszukane- szybkiego znalezienia mieszkania |
|
|
|
|
Czy Ktoś zna personalia tej Kobiety która Was oszukała? Bardzo potrzebuję, jeśli nie możecie tutaj to proszę na P.W. lub same inicjały.
|
|
|
|
|
ta pani ma strasznie zryty łeb i pisze wiecznie skargi na wszytstkich ludzi wokoło( nawet na sasiadke z bloku naprzeciwko jak nie skarga na prezesa sądu to skarga na prezesa Pupu, ,, sąsiedzi mają z nią ........... jednym słowem..
//moderowano// bez przekleństw. Andrzejek |
|
|
|
|
Moje wcześniejsze posty zostały usunięte przez administratora strony
pomimo tego ze skutkowały i kilka osób oszukanych przez tą Panią odzyskało pieniążki |
|
|
|
|
Ta Pani także oszukała moich znajomych...
Zadzwoniła do nich,że ma mieszkanie szybko do wynajęcia bo wyjeżdza do USA na leczenie... Zwlekała ich z 1,5 miesiacą... ale Umowa podpisana była o wynajem... Wszelkie formalności załatwione... zaliczka.... a tU WAŁek.... Kilka osób miało się wprowadzać do jednego tego samego mieszkania ale pieniążki odzyskali całe szczęście jednym Słowem nie można mieć zaufania do ludzi( nawet do młodych w przypadku tej PAni) i 3ba wszystko sprawdzać jak tylko się da Uważajcie przede wszystkim Studenci, bo cena wynajmu była bardzo artakcyjna |
|
|
|
|
//moderowano// czytaj regulamin przed wysłaniem tekstu. Andrzejek.
|
|
|
|
|
Ciekawe co dzieje sie z Ta pania teraz bo jej nie widze na osiedlu?!???!!?!?
|
|
|
|
|
ta pani CHYBA PRACUJE w zabce na bialych.....
|
|