|
|
|
prosze o wpisywanie na poscie pasjonatów akwarystyki wiem że czsem ludziska chca sie czegos pozbyc inni przyjac , chodzi przedewszystkim o zwierzęta akwariowe, rośliny sprzęt akwariowy,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo dobry pomysł.
Ja przyjmę roślinki jak by ktoś miał za dużo. Wiem, że można je kupić ale zraziłem się po ostatnich zakupach. Jak się okazało, gratis dostałem ślimaki, których ciężko się pozbyć. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Gdyby ktoś był zainteresowany starymi czasopismami to służę sześcioma numerami Magazynu Akwarium (2004 rok).
Tak za dychę niech będzie (bo nagle stałem się studentem ;) ) https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni |
|
|
|
|
zestaw sztucznych roslin, duze kamienie, korzenie - oddam za symbolicznego browa a wlasciwie za symboliczna "czwórkę"
|
|
|
|
|
CYTAT wymienie filtr akwariowy wewnetrzny do akwarium ok 100l, napowietrzacz , grzałke 40w,na ryby akwariowe,rosliny,ślimaki kontakt na tel 723498377 Ten filtr to zwykły wewnętrzny czy kaskadowy? |
|
|
|
|
Mam filtr zewnętrzny z pompką. Używany ale sprawny. Pewnie trzeba wkład wymienić bo leży już jakiś czas i do niczego się już nie nadaje. Duży na akwarium powyżej 150 litrów. Ja go używałem w 65 litrowym. Dokładnie taki jak na filmie:
oddam w dobre ręce za roślinki i rybki "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A moze ktos sie tutaj zechce pochwalic swoim zbiornikiem?
|
|
|
|
|
a może ma ktos do sprzedania samo akwarium bez wyposażenia od 50 do 100 litrów? oczywiście w rozsądnej cenie
|
|
|
|
|
mój zbiorniczek :
http://www.fotos(...)bea.html |
|
|
|
|
A to ja też się pochwalę
No i przypomnę się z tym filtrem co mam do oddania. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Mam w domu 100-tu litrowe akwarium. Kolega ma 70-tkę
|
|
|
|
|
Witam kupię lub przyjmę roślinki i rybki do 200L zbiornika 530606555
|
|
|
|
|
CYTAT Mam w domu 100-tu litrowe akwarium. Kolega ma 70-tkę oo a to masz na zbyciu to akwarium? i ile byś chciał za nie? |
|
|
|
|
CYTAT oo a to masz na zbyciu to akwarium? i ile byś chciał za nie? Swojego nie sprzedam, ale mogę zapytać kolegi o te 70-cio litrowe akwarium. Gdybyś był oczywiście nadal zainteresowany. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT oo a to masz na zbyciu to akwarium? i ile byś chciał za nie? Swojego nie sprzedam, ale mogę zapytać kolegi o te 70-cio litrowe akwarium. Gdybyś był oczywiście nadal zainteresowany. ok to możesz sie spytać |
|
|
|
|
mam na sprzedaz akwarium 112l z pokrywa i całym osprzetem plus ryby rosliny, zwirek i takie tam.
|
|
|
|
|
Niestety to akwarium 70-cio litrowe też nie jest aktualne. Kolega miał je zmieniać na większe, ale póki co, na razie wycofał się z tego pomysłu. Za to powiedział mi, że ma płytkie akwarium z "podestem" dla żółwi wodnych (przynajmniej wcześniej je w nim hodował).
|
|
|
|
|
Oto mój 300-litrowy zbiorniczek:
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
same giganty nikt nie chce kotników
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Ja niestety nie mam jak fotki wrzucić akwarium bo ma 400 litrów ale trójkąt po owalu jak ćwiartka koła.
i fotki nie wychodzą jak trzeba "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Ja niestety nie mam jak fotki wrzucić akwarium bo ma 400 litrów ale trójkąt po owalu jak ćwiartka koła. i fotki nie wychodzą jak trzeba Zdjęcia akwariów ciężko robi się najczęściej z powodu niedostatków w oświetleniu (i w związku z tym długich czasów naświetlania). Ja do swojego ściągałem kiedyś pokrywę i montowałem od góry cztery "garażowe" lampy halogenowe. Wtedy wychodzi bajka. Oczywiście bez lampy błyskowej i na statywie. Trzeba przyznać, że jest trochę zabawy jeżeli chce się uzyskać przyzwoity efekt. http://arek1s.digart.pl/digarty/ |
|
|
|
|
CYTAT Zdjęcia akwariów ciężko robi się najczęściej z powodu niedostatków w oświetleniu (i w związku z tym długich czasów naświetlania). Ja do swojego ściągałem kiedyś pokrywę i montowałem od góry cztery \"garażowe\" lampy halogenowe. Wtedy wychodzi bajka. Oczywiście bez lampy błyskowej i na statywie. Trzeba przyznać, że jest trochę zabawy jeżeli chce się uzyskać przyzwoity efekt. http://arek1s.digart.pl/digarty/ 4 garazowe lampy halogenowe. Ryby od tego nie oślepły? |
|
|
|
|
CYTAT 4 garazowe lampy halogenowe. Ryby od tego nie oślepły? Nie zgłaszały uwag. ;) |
|