|
|
|
W Polsce to niemożliwe bo musisz zapłacić 10% podatku od wygranej. US będzie znał twoje dane i to wystarczy.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT W Polsce to niemożliwe bo musisz zapłacić 10% podatku od wygranej. US będzie znał twoje dane i to wystarczy. US zna dane tysięcy milionerów, multimilionerów... w Polsce i co z tego ???? |
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
coś dla siebie i najbliższych:
domek z podwórkiem, samochód i wakacje lokata. coś dla rodziny: podzieliłabym część pieniędzy wśród rodziny marzenie męża (dla ludzi też): wybudować porządny, piętrowy tor gokartowy ale to tylko gdybanie |
|
|
|
|
CYTAT US zna dane tysięcy milionerów, multimilionerów... w Polsce i co z tego ???? I to z tego, że nie jesteś anonimowy. Coś jeszcze wytłumaczyć? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Kurczę w ostatnim losowaniu aż 334 osoby "ustrzeliły" piątkę. Ci to sobie muszą w brodę pluć...
|
|
|
|
|
A ja to bym sie nie bawil w zadne interesy, wplacil bym wszystko na lokate i z odsetek mialbym okolo 350 tys miesiecznie, i wtedy bym sie zastanawial na co wydac te 350 tys co miesiac
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT US zna dane tysięcy milionerów, multimilionerów... w Polsce i co z tego ???? I to z tego, że nie jesteś anonimowy. Coś jeszcze wytłumaczyć? tak samo jak pozostali milionerzy nie są anonimowi. US ma dane o dochodach każdego "kowalskiego" (o ile ich nie ukrywa) zarówno tego co zarabia najniższą jak i tego co ma miliony co w tym dziwnego ? masz z tym jakiś problem?? wygrywasz wyjeżdżasz ze STW albo kraju i po problmemie po co tworzyć teorie spiskowe ? |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
za połowe kupiłbym złota, a druga połowe na euro i lokate i siedziałbym dalej w Reichu robiąc to co robię
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Pisząc o "opiekunach" , nie miałam na myśli US , tylko mafię , w pełnym tego słowa znaczeniu.
Odpuszczą? Wątpię! Idziesz do lotto , każesz sobie przekazać forsę na konto i... |
|
|
|
|
Ja jak bym wygrał to jak to powiedział wczoraj Mario z Łowcy.B: kasę przeznaczyłbym na ratowanie świata, a jak ja ratuję świat to już moja sprawa
Pozdrawiam i życzę wygranych dla każdego po trochę |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Pisząc o \"opiekunach\" , nie miałam na myśli US , tylko mafię , w pełnym tego słowa znaczeniu. Odpuszczą? Wątpię! Idziesz do lotto , każesz sobie przekazać forsę na konto i... Wracasz a dom pusty, tylko info że masz się z nimi "podzielić" bo mają np. Twoją córkę ? O to biega ? Czasem też mam takie myśli, czy wygranie takiej kasy jest bezpieczne No i jak ją odebrać, bo oddając kupon kasjerowi w banku mogę już tego kogoś więcej nie zobaczyć a po pół godzinie dowiedzieć się że to ten ktoś "wygrał" i ślad po nim zaginął wraz z moimi milionami które nie zdążyły zostać moimi życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
THE-END MYŚL! |
|