|
|
|
Mam pytanie czy ktoś tam pracuję lub wie cos o tej firmie chodzi o "Nobilla" w Nisku. Widze b.często ogłoszenia w PUP własnie z tej firmy. Czy warto tam sie zatrudnić. A moze zatrudniają i za chwile zwalniają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam nie pracowałem, ale kolega znał kogoś, kto pracował i on twierdzi, że szkoda zachodu. Oczywiście możesz zawsze sprawdzić, bo to informacja z drugiej ręki, ale zastanawiające jest właśnie to, dlaczego regularnie pojawia się ogłoszenie... nie sądzę, żeby nikt nie spełnił ich oczekiwań. Takich firm wiecznie szukających jest kilka w okolicy - pizzeria 8, Goma itp. Ja na Twoim miejscu (jak masz ciśnienie na znalezienie pracy) bym spróbował, ale ostrożnie. Zwłaszcza z jakimikolwiek "okresami próbnymi", żeby nie zostawili Cię na lodzie.
|
|
|
|
|
proszę jeszcze o opinie
|
|
|
|
|
Składałem tam swoje CV. Po miesiącu dzwonię a Pani mówi mi, że tamta rekrutacja zakończona i jeszcze raz wznowili od nowa na to samo stanowisko, jak jestem zainteresowany to jeszcze raz wysłać CV - to wysłałem ??? Po jakimś czasie dzwonię raz, drugi, trzeci i za każdym razem słyszę, że jeszcze prezes nie przeglądnął aplikacji i nie wiadomo co i jak . Po 3 miesiącach olałem temat, wieczna rekrutacja. Nie wiem, przyjmują tam kogoś czy nie ?
|
|
|
|
|
Proszę jeszcze o opinie.Czy tam jest jakaś produkcja? Znów jest ogłoszenie w UP ale w Nisku.
|
|
|
|
|
Tam nikt nie PRACYJE
Co najwyżej KTOŚ pracuje |
|
|
|
|
tak ogłoszenia z tej firmy są na stałe w urzędzie pracy w nisku
w nobilli robią nawozy jakaś produkcja tam idzie bo znam parę osób co tam pracuje margo |
|
|
|
|
To jak? Wolne są te stanowiska?
Czy może cały czas ktoś na nich pracuje, a ogłoszenia to tylko forma motywowania pracowników? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Miałem tam ofertę pracy jako technolog... - nawet się nie wybrałem na rozmowę, bo okazało się, że szukają technologa procesów chemicznych.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Haha kolejny ciekawy temat. Kolego nie warto pracowac wogole bo i po co?? a tak ogolnie to po co wychodzic z domu jak mozna na poratalu napisac i odpowiedza na wszystkie pytania.Takie to trudne isc na rozmowe i sie wszystkiego dowiedziec ?? ciezko dupe ruszyc?
|
|
|
|
|
Człowieku - aleś wyskoczył. Ta praca była totalnie w nie moim zawodzie. Czy bedąc piekarzem pójdziesz na rozmowę w sprawie pracy na spawacza? Jestem inżynierem mechanikiem - nie chemikiem.
Dalczego miałbym komus i sobie w takiej sytuacji bez sensu czas zajmować. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
hah ale ja tez nie do Ciebie to pisze...
|
|
|
|
|
a ja tam pracowałem ale ze względu na wyprowadzkę ze stalowej musiałem zrezygnowac. ale wspominam miło, fajni ludzie tam pracują, dużo się nauczyłem i to doświadczenie napewno wykorzystam...a po drugie jak nie spróbujecie to się nie dowiecie. do odważnych świat należy:-
|
|
Dołączył: 20 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Forever Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Hejo Jepetto! Pamiętam Cię, równy z Ciebie był chłop... a jakie miałeś rwanie u lasek to szok! Szkoda że odszedłeś ale takie są nasze pogmatwane życiowe losy... dziś tu a jutro tam...
Praca tam jest spoko - takie moje odczucia a firma się rozwija i oby tak dalej. |
|
|
|
|
Helmut a sa moze wolne miejsca w tej firme? dla studenta zaocznego?
|
|
|
|
|
Niestety ale ta firma ma małe szanse na funkcjonowanie jesli chodzi o produkcję własnych nawozów ze względu na fakt iz mało kto tam pracujący ma jakiekolwiek pojęcie w danej sprawie. Natomiast jeśli firma zdecyduje się jedynie na rozpowszechnianie produktów już wykonanych to może i się uda... Niestety pracownicy mało się starają w tym co robią... Kolejna sprawa to ta iż nie zatrudniają na umowę...większość to okreś 3miesięcy i wypad lub umowa-zlecenie!
|
|
|
|
|
byłam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko technologia, bo jestem z wykształcenia technologiem chemikiem ale że nie posiadam doświadczenia w produkcji nawozów sztucznych zaproponowano mi staż. Cóż z tego jak UP nie ma na jego zrealizowanie funduszy...
|
|
|
|
|
Witam
Odradzam pracę w tej firmie. Osoby które mają pracę a chcą zmienić na lepszą niech nie dadzą się zwieść. Można tam załapać się dorywczo ale firma ze swoim podejsciem nigdy ale to nigdy nie będzie dobrze działać. Przychodzą tam ludzie i zaraz odchodzą tak słyszałam. |
|
|
|
|
Uwaga, jak by ktoś szukał roboty (nie mylić z pracą), to nobilla w nisku znowu szuka jeleni-naiwniaków.
Jak informuje niżański PUP na swojej stronie internetowej, są poszukiwani mistrzowie produkcji, magazynierzy, przedstawiciele handlowi i handlowcy do roboty owej firmie. Zastanawiające jest to, że ta firma już trochę działa na rynku, co krok widać ich banery rekalamowe, a rotacja pracowników strasznie duża. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
No i co z Twojej wypowiedzi wynika ?
Jak są nieroby to idą na bruk, a ich miejsce zajmują kolejni. Może wg. Ciebie mają trzymać nierobów, żeby była mała rotacja ? |
|
|
|
|
To w takim razie powinni w pierwszej kolejności zwolnić researchera, skoro do nie potrafi znaleźć odpowiedniej osoby na odpowiedni stanowisko.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|