NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Czy ktos pracuje w firmie Nobilla?,
ff
Wysłany: 26 Wrz 2011r. 14:18  
Mam pytanie czy ktoś tam pracuję lub wie cos o tej firmie chodzi o "Nobilla" w Nisku. Widze b.często ogłoszenia w PUP własnie z tej firmy. Czy warto tam sie zatrudnić. A moze zatrudniają i za chwile zwalniają

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Wrz 2011r. 14:18  

Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 26 Wrz 2011r. 14:46  
Ja tam nie pracowałem, ale kolega znał kogoś, kto pracował i on twierdzi, że szkoda zachodu. Oczywiście możesz zawsze sprawdzić, bo to informacja z drugiej ręki, ale zastanawiające jest właśnie to, dlaczego regularnie pojawia się ogłoszenie... nie sądzę, żeby nikt nie spełnił ich oczekiwań. Takich firm wiecznie szukających jest kilka w okolicy - pizzeria 8, Goma itp. Ja na Twoim miejscu (jak masz ciśnienie na znalezienie pracy) bym spróbował, ale ostrożnie. Zwłaszcza z jakimikolwiek "okresami próbnymi", żeby nie zostawili Cię na lodzie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2011r. 13:16  
proszę jeszcze o opinie

Prywatna wiadomość 

oki
oki
oki
ff
Wysłany: 27 Wrz 2011r. 13:44  
Składałem tam swoje CV. Po miesiącu dzwonię a Pani mówi mi, że tamta rekrutacja zakończona i jeszcze raz wznowili od nowa na to samo stanowisko, jak jestem zainteresowany to jeszcze raz wysłać CV - to wysłałem ??? mlotek Po jakimś czasie dzwonię raz, drugi, trzeci i za każdym razem słyszę, że jeszcze prezes nie przeglądnął aplikacji i nie wiadomo co i jak nie wiem. Po 3 miesiącach olałem temat, wieczna rekrutacja. Nie wiem, przyjmują tam kogoś czy nie ? sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lis 2011r. 16:01  
Proszę jeszcze o opinie.Czy tam jest jakaś produkcja? Znów jest ogłoszenie w UP ale w Nisku.

Prywatna wiadomość 

kaj
kaj
kaj
ff
Wysłany: 15 Lis 2011r. 16:59  
Tam nikt nie PRACYJE mlotek

Co najwyżej KTOŚ pracuje

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lis 2011r. 18:49  
tak ogłoszenia z tej firmy są na stałe w urzędzie pracy w nisku
w nobilli robią nawozy jakaś produkcja tam idzie bo znam parę osób co tam pracuje

margo
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lis 2011r. 19:06  
To jak? Wolne są te stanowiska?
Czy może cały czas ktoś na nich pracuje, a ogłoszenia to tylko forma motywowania pracowników? co

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lis 2011r. 19:29  
Miałem tam ofertę pracy jako technolog... - nawet się nie wybrałem na rozmowę, bo okazało się, że szukają technologa procesów chemicznych.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lis 2011r. 08:45  
Haha kolejny ciekawy temat. Kolego nie warto pracowac wogole bo i po co?? a tak ogolnie to po co wychodzic z domu jak mozna na poratalu napisac i odpowiedza na wszystkie pytania.Takie to trudne isc na rozmowe i sie wszystkiego dowiedziec ?? ciezko dupe ruszyc? scianascianascianasciana:szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lis 2011r. 11:09  
Człowieku - aleś wyskoczył. Ta praca była totalnie w nie moim zawodzie. Czy bedąc piekarzem pójdziesz na rozmowę w sprawie pracy na spawacza? Jestem inżynierem mechanikiem - nie chemikiem.

Dalczego miałbym komus i sobie w takiej sytuacji bez sensu czas zajmować.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lis 2011r. 11:12  
hah ale ja tez nie do Ciebie to pisze...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Gru 2011r. 21:13  
a ja tam pracowałem ale ze względu na wyprowadzkę ze stalowej musiałem zrezygnowac. ale wspominam miło, fajni ludzie tam pracują, dużo się nauczyłem i to doświadczenie napewno wykorzystam...a po drugie jak nie spróbujecie to się nie dowiecie. do odważnych świat należyumiech:-

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2011r. 10:48  
Hejo Jepetto! Pamiętam Cię, równy z Ciebie był chłop... placze a jakie miałeś rwanie u lasek to szok! Szkoda że odszedłeś ale takie są nasze pogmatwane życiowe losy... dziś tu a jutro tam... strzalka

Praca tam jest spoko - takie moje odczucia a firma się rozwija i oby tak dalej. ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2011r. 11:36  
Helmut a sa moze wolne miejsca w tej firmeumiech? dla studenta zaocznego?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Gru 2011r. 11:15  
Niestety ale ta firma ma małe szanse na funkcjonowanie jesli chodzi o produkcję własnych nawozów ze względu na fakt iz mało kto tam pracujący ma jakiekolwiek pojęcie w danej sprawie. Natomiast jeśli firma zdecyduje się jedynie na rozpowszechnianie produktów już wykonanych to może i się uda... Niestety pracownicy mało się starają w tym co robią... Kolejna sprawa to ta iż nie zatrudniają na umowę...większość to okreś 3miesięcy i wypad lub umowa-zlecenie!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Gru 2011r. 13:35  
byłam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko technologia, bo jestem z wykształcenia technologiem chemikiem ale że nie posiadam doświadczenia w produkcji nawozów sztucznych zaproponowano mi staż. Cóż z tego jak UP nie ma na jego zrealizowanie funduszy...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2012r. 13:26  
Witam

Odradzam pracę w tej firmie. Osoby które mają pracę a chcą zmienić na lepszą niech nie dadzą się zwieść. Można tam załapać się dorywczo ale firma ze swoim podejsciem nigdy ale to nigdy nie będzie dobrze działać. Przychodzą tam ludzie i zaraz odchodzą tak słyszałam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2012r. 14:25  
Uwaga, jak by ktoś szukał roboty (nie mylić z pracą), to nobilla w nisku znowu szuka jeleni-naiwniaków.
Jak informuje niżański PUP na swojej stronie internetowej, są poszukiwani mistrzowie produkcji, magazynierzy, przedstawiciele handlowi i handlowcy do roboty owej firmie.
Zastanawiające jest to, że ta firma już trochę działa na rynku, co krok widać ich banery rekalamowe, a rotacja pracowników strasznie duża.

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2012r. 14:53  
No i co z Twojej wypowiedzi wynika ?

Jak są nieroby to idą na bruk, a ich miejsce zajmują kolejni.

Może wg. Ciebie mają trzymać nierobów, żeby była mała rotacja ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2012r. 15:10  
To w takim razie powinni w pierwszej kolejności zwolnić researchera, skoro do nie potrafi znaleźć odpowiedniej osoby na odpowiedni stanowisko.

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »