|
|
|
Tak jak w temacię chcę kupić laptopa w cenie 2-3 tysiące. Cel prace terenowe, biuro, internet. Jaką firmę polecacie? Może Jakiś konkretny model...? I gdzie najtaniej w okolicy kupić takowy, a i przy okazji jaki internet mobilny polecacie? Dzięki za rady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://tablica.pl/oferta/laptop-hp-100-sprawny--IDlyyP.html
??? |
|
|
|
|
Nie polece Ci żadnego, ale za to odradzę każdego HP
|
|
|
|
|
poszło na priva
|
|
|
|
|
Właśnie - jakiego używańca byście polecili? - tak do 500 zł....
Co jest nie tak z HP? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Właśnie - jakiego używańca byście polecili? - tak do 500 zł.... Co jest nie tak z HP? HP strasznie zeszly z jakosci, w serwisach tego pelno, zreszta poczytj fora tam jest wiecej informacji. Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
trzymać się jak najdalej od HP, bardzo lubią padać w nich układy BGA, 2 osoby z rodzinki miało Paviliony i to dość drogie ( jak kupię drogi to na pewno będzie super jakościowo ) i co? jednemu po roku, a szwagrowi po 2 latach padły, kolega też używa HaPeka i też ma z nim problemy,; naprawiał coś z zasilaniem i coś z układem graficznym
mam obecnie w domu dwie toshiby, jedną używam prawie 3 lata , brat ma od roku, póki co spisują się bardzo dobrze |
|
|
|
|
mam 3 sztuki hp i polecam pierwszy u siostry pracuje do dzisiaj ale fakt te nowe sie psują. Do 500 zł polecam netbooka - wygodniejszy w uzyciu niz laptop
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja miałem do czynienia z HP dv9000 no i standardowe problemy: grzeje się jak cholera, padł układ graficzny (nie zintegrowany), to musieli i tak całą płytę główną wymienić, porty USB mają skoki napięcia i psują myszki tudzież inne urządzenia peryferyjne (np. dysk zewnętrzny), no i pękła obudowa matrycy przy zawiasie. Fakt, że laptop ma ponad 3 lata i był używany intensywnie do pracy, aczkolwiek większość HP cierpi na bolączki związane z grzaniem się no i co niektóre na te problemy z USB. Z asusem kumpel ma niemiłe wspomnienia (ale to był starszy model), poszedł zawias po niespełna roku używania, zaznaczę, że nie spadł, to było zużycie materiału. W nowszych modelach jest może i lepiej. Acer jest z tektury, omijaj z daleka.
Z laptopów w niższej cenie polecałbym jakiś Lenovo. Jeśli chcesz wydać trochę więcej, to DELL, Toshiba, ale tutaj dużo już płacisz za znaczek. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Miałem dwa asusy i wobydwu padała płyta główna - nie najtansze modele, u mamy stoi toshiba za 6 tysiecy i... 3 razy byla na naprawie przyciskow bo przyciski są zrobione z materialu znanego off roadowcom a nazywa się on gównolit. Przyciski wpadają pod obudowe bo peka sprezynka jakas i na gwarancji naprawiaja a laptop używany od swięta
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Z dobrych i wytrzymałych to Lenovo ThinkPad bardzo fajny laptop
|
|
|
|
|
Ja mam do sprzedania DELL XPS M1330 z wbudowanym modemem GSM.
Wystarczy kupić starter za 20 zł i jest stałe podłączenie do internetu. Jest to zgrabny, lekki, mobilny laptop z b. dobrą grafiką. HDD-320GB. RAM 3GB. Oryginalny Windows Vista, ale zainstalowany jest teraz Windows XP ze wszystkimi sterownikami. Cena 2100 zł do ugadania. Miałem takie 4 szt. Zostały mi jeszcze 2. |
|
|
|
|
Tylko ThinkPad. Klasa sama dla siebie.
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
tylko sony
nie do zdarcia chociaz nie powiem padł (jakas drobna usterka z zasilaniem) po 9 latach ale przez 4 ponad bawily sie nim dzieciaki |
|
|
|
|
a co sądzicie o dell 15R
intel 13-370m, 4GB, dysk 500 intel hd w media expert 2500zł? |
|
|
|
|
CYTAT a co sądzicie o dell 15R intel 13-370m, 4GB, dysk 500 intel hd w media expert 2500zł? daruj sobie zakup w ME laptopa, hahahah jeszcze ta cena, makabra ;/ popatrz na to : http://alleg(...)_id=5737 taniej a sprzęcior o niebo lepszy |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Rangers
intel hd za 2500 ? hahahaha |
|
|
|
|
Pituch nie jestem w temacie intel hd za 2500 mam rozumiec ze to dużo tak?
|
|
|
|
|
Nie ma co kombinowac tylko brac Lenovo...ostatecznie Della ale to sie trzeba juz z kosztem ciut wiekszym liczyc . Nie ma co brac jakis szajsungów czy innego kombinowanego badziewa .
|
|
|
|
|
mocno się zastanawiam nad tym co mi kolega podesąłałhttp://allegro.pl/show_item.php?item=1837459130&utm_source=okazje-allegro&utm_label=main&utm_offer_id=5737
cena dobra za taki sprzęt |
|
|
|
|
Rangers, ten lapek jest najtaniej w necie. Sprzedawca zgłasza swoją promocyjną aukcję do serwisu, a tam pracownik sprawdza czy cena rzeczywiście jest najatrakcyjniejsza. Co kilka dni na okazje.allegro.pl jest nowa promocja z laptopem, jakieś 2 tygodnie temu widziałem w promocji Toshibe za 1099zł gratis wysyłka to już cena zjechana na maxa, sklep miał w ciągu 6dni już sprzedane jakieś 300 sztuk , oni chyba tam na tiry to czasem gonią
osobiście brałbym tego sprzęciora, tylko jedno ale ... matryca jest 17'stka niby to duży plus.. np. dla tych co filmy oglądają czy też grają, ale baterię to będzie już ssać szybciej niż 15'stkę.. |
|
|
|
|
łukasz masz rację ale zawszę jesli bede go uzywał w pomieszczeniu mozna podpiąć do zasilania...
|
|
|
|
|
Jesli to pewny sprzedawca to berz tego Della..za taka cene taki sprzet to sie naprawda opłaca . Nie bedziesz załował .
Ja mam Della i Lenovo...akurat lenovo mam na lepszym osprzecie niz della ale dell ma fantastyczna matryce i super odwzorowanie kolorów |
|
|
|
|
nie wiem jak z matryca i odwzorowaniem kolorow, ale mam della 24/7 chodzi, odpalony juz ze 4 lata i nic mu sie nie dzieje
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|