|
|
|
Zauważyłem, że cały czas poszukują do pracy. W związku z tym mam pytanie - czy warto tam się udać??
Czekam na opinię o warunkach pracy, płacy, samym zakładzie oraz szefostwie... Pracuje tam ktoś;))?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Też jestem ciekaw opinii o tym zakładzie, interesuje mnie praca w branży drzewnej, meblarskiej itp.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hehe brak słów
Co do dyskusji wnosi taki post? Andrzejek Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Powodzenia - dorabiałem sobie jako student u tego człowieka z Zarzeczu w wytwórni okiem PVC.
- praca na czarno, pod kamerami, za grosze, po 12 h dziennie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Proszę bardzo:
http://stalo(...)e=&str=1 Co prawda sprawa była innego typu,lecz ktoś wypowiadał się tez w temacie pracowniczym.Pozdrawiam |
|
|
|
|
GAL-DREW jest w Zarzeczu
|
|
|
|
|
Nie polecam tej firmy i tego pracodawcy z tego co wiem to nie zawsze wyplaca pieniadze ktore sie u niego zarobi....
|
|
Dołączył: 19 Paź 2011r. Skąd: Rudnik nad Sanem Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja sam nie wiem poco oni te ogłoszenie o poszukiwaniu pracowników wywieszają, i tak nikogo nie chcą przyjmować do swojej firmy.
Kilkunastu kumpli zaniosło(w tym ja)do nich CV i żadnego odzewu z ich strony. |
|
|
|
|
Nie wiesz po co? po to by pozostali pracownicy się bali. Robi się taki fikcyjny nabór, a na pracowników pada strach że któryś jest do zwolnienia. Nikt już nie występuje o podwyżkę i nikt nie narzeka. Oczywiście co bardziej kumaci szukają roboty na własną rękę i znienacka mówią szefowi "Pa". Widok miny takiego szefa, bezcenna.
A w takiej firmie pozostają tylko przestraszeni i bez motywacji do pracy pracownicy. Firma, która tak postępuje nie jest dobrą firmą i nie ma przyszłości "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|