~~odbior | |
|
|
Czy u Was też widać prążki i efekt śnieżenia na ekranie podczas odbioru TVP 2 w Stelli, czy to raczej wina kabla lub telewizora?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no ja nie mam stelli ale moze to wina pogody?
|
|
~~12567 | |
|
|
wina pogody i mróz i śnieg -);
|
|
|
~~Diana | |
|
|
w Stelli to normalka, jakość programów jest niezwykle marna niestety
|
|
|
~~Leonsio | |
|
|
wina pogody + krach na gieldach i zalamująca sie gospodarka
|
|
|
~~fallon | |
|
|
ja podejzuje że z powodu zbyt dużego usztywnienia kabla popsuł ci sie odbiór
|
|
|
~~odbior | |
|
|
Problem naprawiony. Teraz ekran jest czysty. Wystarczyło wpiąć kabel bezpośrednio do portu w odbiorniku TV.
|
|
|
~~Ama | |
|
|
Mam to samo z telewizorem . Proszę przełóż mi na polski co mam zrobić aby to naprawić/mam Dianę/
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
cos im sie w tej stelli sypie u mnie tez jest tak
|
|
|
~~Ama | |
|
|
Nie dodałaM ŻE na TVN , TVN7
|
|
|
~~niezadowolony | |
|
|
a ja kupiłem sobie w grudniu LCD full hd 42", podpiąłem kablówkę Stella i jest tragedia że gorzej być nie może
co drugi program jak nie śnieżenie, to pasy pionowe albo dla odmiany poziome, albo co tam jeszcze się trafi. |
|
|
|
|
|
CYTAT a ja kupiłem sobie w grudniu LCD full hd 42\", podpiąłem kablówkę Stella i jest tragedia że gorzej być nie może co drugi program jak nie śnieżenie, to pasy pionowe albo dla odmiany poziome, albo co tam jeszcze się trafi. a do czego ci ten full hd jesli i tak kablowke ogladasz??? proponuje przeskoczyc na telewizje "n" ; masa programow w HD i ceny przystepne. pzd. |
|
~~telewidz | |
|
|
Jak to po co LCD w kablówce ?
Jak mam Cyfrową Dianę, w sumie 112 programów cyfrowych, w tym 7 HD Do tego LCD Samsung Full HD serii 8 i odbiór jak złoto. Z tego co wiem to Stella też ma cyfrówkę, tyle że dużo uboższą ofertę niż Diana. |
|
|
~~niezadowolony | |
|
|
CYTAT Jak to po co LCD w kablówce ? Jak mam Cyfrową Dianę, w sumie 112 programów cyfrowych, w tym 7 HD Do tego LCD Samsung Full HD serii 8 i odbiór jak złoto. Z tego co wiem to Stella też ma cyfrówkę, tyle że dużo uboższą ofertę niż Diana. a ile ta cyfrowa Diana kosztuje? bo podobno można się teraz przenieść ze Stelli do Diany a chętnie bym to zrobił, bo szkoda pieniędzy wydanych na TV |
|
|
~~kabel | |
|
|
[cytat]Problem naprawiony. Teraz ekran jest czysty.
w końcu sobie ekran umyłeś!!!tak by należało powiedzieć!! |
|
|
~~odbior | |
|
|
Podłącz kabel bezpośrednio do telewizora. Bez żadnych przedłużaczy, rozgałęźników, pośrednich urządzeń... Jeśli dalej obraz śnieży, prawdopodobnie kabel jest gdzieś uszkodzony.
|
|
|
~~NAPINACZ | |
|
|
A coś takiego jak serwis w tej Stelli istnieje? Zgłosić, jeśli kablologia straszna - płacisz więc żądasz ;-)
|
|
|
|
|
|
jakoś u mnie wszystko jest okej .
wieś się bawi \' : ) |
|
~~*** | |
|
|
Jeśli już mowa o telewizji to czy nie uważacie, że Stella schodzi na psy? Kiedyś były jakieś magazyny(motoryzacyjny ,sportowy,o zdrowiu)teraz nie ma nic.Marne nic nie warte wiadomości komentarze jeszcze gorsze.Trzeba będzie z nich zrezygnować.
|
|
|
~~^^^ | |
|
|
Tak niestety się dzieje
|
|
|
~~kuba | |
|
|
za to telewizja miejska rośnie w siłę i będzie mieć nowe studio
ostatnio sie chwalili że kupili kamere HD |
|
|
~~rst | |
|
|
W Telewizji Miejskiej Stalowa Wola szczególnie interesujące są relacje z sesji rad miejskich St.Woli, Janowa Lub i Niska.
Szczególnie polecam : 9 stycznia 10.00 i 20.00 z Janowa Lub 10 stycznia 10.00 i 20.00 z Niska. |
|
|
~~Zbynio | |
|
|
W Stelli jest chyba więcej programów niż w Dianie, między innymi jest bardzo interesujący program TVP Historia, którego w Dianie nie ma i chyba nie będzie...
|
|
|
~~asd | |
|
|
a co tam leci? historyczne odcinki "Doda na lodzie"?
|
|
|
~~telewidz | |
|
|
Dziana nadaje 112 programów a Stella 70, to odpowiedz sobie sam na pytanie kto nadaje więcej.
Diana nadaje TVP Historia pod nr 61, oczywiście w cyfrówce. Diana ma np bardzo ciekawy pakiet programów BBC, BBC Knowledge, BBC Lifestyle, BBC Entertainment i BBC Cbeebies, oczywiście po polsku, których nie ma w Stelli. Się ma - się ogląda |
|
|