|
|
|
Czy ktoś się orientuje gdzie mozna skladac cv do nowo powstalej galerii PRIMA kolo hali targowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tez sie chetnie dowiem...
|
|
|
|
|
Ja też bym się chętnie dowiedziała.
|
|
|
|
|
spotkanie z kandydatami odbyło się pewien czas temu w hotelu STAL
|
|
|
|
|
aha...śledze wszystkie nowości o pracy w stalowej(SpAm.SpAm@SpAm, stalowemiasto.pl,pracuj.pl, PUP) i nie natknelam sie na ogloszenie odnosnie rozmowy w hotelu stal, chyba ze cos przeoczylam:(
|
|
|
|
|
Też wszystko sledze i jakoś nie widziałam żeby gdzieś było spotkanie w hotelu stal
|
|
|
|
|
Ja tak samo pierwsze słyszę o jakimś spotkaniu w hotelu Stal.
|
|
|
|
|
pamietam ze bylam przed otwarciem deichmana na rozmowie w hotelu stal, ale o rekrutacji do PRIMY jeszcze nie slyszalam, dlatego pytam...moze ktos cos wie dokladniej, gdzie mozna skladac podania
|
|
|
|
|
Zaloze sie ze wiekszosc stanowisk jest juz obstawionych, a pozostaly same ochlapy...
|
|
|
|
|
Nawet tymi ochłapami bym nie pogardziła...
|
|
|
|
|
Dziewczyny Wy nie rozumiecie jednej rzeczy, nie zatrudnia w Primie właścicel Primy, tylko właściciele sklepów, które tam będą, np w sprawie pracy w Rossmannie informacja jest na ich stronie internetowej, trzeba wiedzieć jakie sklepy tam będą inaczej się nie da
|
|
|
|
|
halohalo żadnej nowości nie powiedziałeś/aś...do Rossmanna już dawno aplikację wysłałam
|
|
|
|
|
ja rownież i... dalej jestesmy w kropce
|
|
|
|
|
CYTAT halohalo żadnej nowości nie powiedziałeś/aś...do Rossmanna już dawno aplikację wysłałam to super, teraz szukaj co tam jeszcze będzie i wysyłaj kolejne A tak przy okazji to w Fiori szukali pracowników |
|
|
|
|
Halohalo cały czas to robię, ale jakoś ciężko się dowiedzieć coś na ten temat, mam nadzieję, że to kwestia czasu i niedługo pojawią się jakieś kolejne ogłoszenia.
Co do Fiori to właśnie wiem, że szukali. |
|
|
|
|
Jak ty wszystko wiesz
|
|
|
|
|
Co masz na myśli?
|
|
|
|
|
Tam może nie być wogóle pracy ponieważ własciel galerii ustalił niesamowite czynsze za lokale czym odstraszył pewnie wiele firm. A to co wiem jak dotad to maja byc narazie dwie firmy i tyle.
|
|
|
|
|
CYTAT Tam może nie być wogóle pracy ponieważ własciel galerii ustalił niesamowite czynsze za lokale czym odstraszył pewnie wiele firm. A to co wiem jak dotad to maja byc narazie dwie firmy i tyle. Tomi435 - a ty to wiesz, czy powtarzasz tą plotkę która w necie krąży? bo każdy "słyszał", ale czy ktoś WIE ? cisza w temacie tej galerii jest dziwna to pewne, ale może nie będzie tak źle i wkrótce będzie ta całkiem nie brzydka galeria otwarta. |
|
|
|
|
Z tego co wiem otwarcie galerii 16 listopada, taka wstępna data...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT Z tego co wiem otwarcie galerii 16 listopada, taka wstępna data... to już niedługo...rekrutacja do pracy zaczyna się zazwyczaj miesiąc przed, więc dziwne, że do tej pory tylko Rossmann zamieścił ogłoszenie w internecie.
|
|
|
|
|
ludzie nie macie większych ambicji jak tylko walka o miejsca za kasą sklepową ? ? ?
|
|
|
|
|
ambicji co za tekst.w urzędach nie ma tyle miejsc pracy.po drugie jeśli wszyscy by mieli takie"ambicje" jak ty to śmiecie sama byś wynosiła na wysypisko przy drodze na Jamnice.Każda praca jest potrzebna.Jeśli masz takie "WYKSZTAŁCENIE"i rozum powinnaś wiedzieć że jeśli nie będzie pań na kasie to g... byś kupiła.Szacunek dla pań kasjerek czy to w marketach czy sklepikach.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
CYTAT ambicji co za tekst.w urzędach nie ma tyle miejsc pracy.po drugie jeśli wszyscy by mieli takie\"ambicje\" jak ty to śmiecie sama byś wynosiła na wysypisko przy drodze na Jamnice.Każda praca jest potrzebna.Jeśli masz takie \"WYKSZTAŁCENIE\"i rozum powinnaś wiedzieć że jeśli nie będzie pań na kasie to g... byś kupiła.Szacunek dla pań kasjerek czy to w marketach czy sklepikach. zgadzam się w 100% z tą wypowiedzią Poza tym w dzisiejszych czasach bez doświadczenia ciężko znaleźć pracę w zawodzie, a nawet nie w zawodzie...A jak tu zdobyć doświadczenie skoro na staże nie ma pieniędzy, a do pracy Cię nie przyjmą. |
|
|
|
|
arielka84
ambicje mam i to o wiele wieksze, ale w dzisiejszych czasach trzeba bic sie nawet o "kase sklepowa" :( taka prawda |
|