|
|
|
co sadzicie o "nowej" obsadzie na orlenie koło szpitala.
Mnie doprowadzaja do szału. co by im nie powiedział to są mądrzejsi, a ruchy mają takie, że słów brakuje. Jak Pani zwróciłem uwage że nie mam czasu to mi powiedziała żebym sobie wcześniej wyjeżdżał tylko że ja po trasie tankuje. Po mojemu sa tępi i nieprzyjemni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie dość że nieprzyjemny dojazd od strony miasta to jeszcze debilna obsługa. Znajdziemy inną stację .
|
|
|
|
|
Jak Wam nie pasuje to róbcie zakupy i tankujcie gdzie indziej, proste prawda....
|
|
|
|
|
i tak robimy
|
|
|
|
|
CYTAT Nie dość że nieprzyjemny dojazd od strony miasta to jeszcze debilna obsługa. Znajdziemy inną stację . henryk dojazd dojazdem, a za takim deb.... klientem nikt nie będzie płakał, zawsze możesz tankować na swojej wiosce |
|
|
|
|
CYTAT co sadzicie o \"nowej\" obsadzie na orlenie koło szpitala. Mnie doprowadzaja do szału. co by im nie powiedział to są mądrzejsi, a ruchy mają takie, że słów brakuje. Jak Pani zwróciłem uwage że nie mam czasu to mi powiedziała żebym sobie wcześniej wyjeżdżał tylko że ja po trasie tankuje. Po mojemu sa tępi i nieprzyjemni jak Ci nie pasuje to nie przyjezdzaj !! ... a nie obrazaj pracownikow bo sam nim jestem i sobie tego nie zycze !! |
|
|
|
|
CYTAT co sadzicie o \"nowej\" obsadzie na orlenie koło szpitala. Mnie doprowadzaja do szału. co by im nie powiedział to są mądrzejsi, a ruchy mają takie, że słów brakuje. Jak Pani zwróciłem uwage że nie mam czasu to mi powiedziała żebym sobie wcześniej wyjeżdżał tylko że ja po trasie tankuje. Po mojemu sa tępi i nieprzyjemni Spojrz na siebie najpierw. Czy w swojej pracy jestes uprzejmy, zawsze punktualny, zawsze szczesliwy? Przykleiło się gówno do statku i krzyczy płyniemy ! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT co sadzicie o \\\"nowej\\\" obsadzie na orlenie koło szpitala. Mnie doprowadzaja do szału. co by im nie powiedział to są mądrzejsi, a ruchy mają takie, że słów brakuje. Jak Pani zwróciłem uwage że nie mam czasu to mi powiedziała żebym sobie wcześniej wyjeżdżał tylko że ja po trasie tankuje. Po mojemu sa tępi i nieprzyjemni jak Ci nie pasuje to nie przyjezdzaj !! ... a nie obrazaj pracownikow bo sam nim jestem i sobie tego nie zycze !! ALE TO NIE JEST KONCERT ŻYCZEŃ PANIE WELHAN |
|
|
|
|
Welhan nie spinaj sie tak
Ale co racja to racja, jak komuś nie pasuje to niech nie tankuje Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|