|
|
|
Słuchajcie ludzie od mojego ostatniego postu o prace zaliczyłam ósemkę i tesco jako merchandischer teraz jestem znowu w trakcie poszukiwania powoli jż tracę nadzieję ze coś z najdę!! cos co mozna nazwac normalną pracą a nie za 360/msc. całą noc.Dlatego proszę was jeżeli ktoś widział jakieś ogłoszenie o prace w pobliżu waszego domu lub w drodze do waszej pracy to bardzo proszę napiszcie interesują mni stanowiska kasjer kucharz kelner/barman bardzo proszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W pubie Joker poszukują barmanki ale nie wiem czy przypadkiem nie chcą kogoś z doświadczeniem. A z poszukiwaniem pracy to doskonale Cię rozumiem bo sama jej nie mam.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Własnie ten joker mnie załamał dzisiaj własnie widzałam ogłoszenie i zadzwoniłam własciciel kazał mi przyjsc na 11 więc poszłam a jak juz sie z nim spotkałam to mnie zbył powiedział ze nie ma czasu i ze mam byc wieczorem to po co się umawiać nie wiem co juz mam robić. Ty też masz tak cieżko???
|
|
|
|
|
niestety tak bez znajomości ani rusz - załamka
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Hm w Alutecu poszukuja kogos na odlewnie i na oczyszczalnie
|
|
|
|
|
Jeszcze raz wznawiam swoją prośbę jeżeli gdziekolwiek widzieliście ogłoszenie że ktoś szuka osoby do pracy na stanowisku kasjer lub kucharz barman to bardzo proszę dajcie mi znać Z góry dziękuje
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=104298
ale nie wiem czy to przypadkiem nie chodzi o pizzerie Ósemka (czyli według mnie beznadziejna praca: co chwilę szukają pracowników, ludzie którzy tam pracowali często na forach opisują jak wygląda praca w tej pizzeri, zarobki marne a wykorzystywanie na maxa) >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Do Restauracji Sezam potrzebują na kuchnie i za bar
|
|
|
|
|
W tesco poszukują pracownika (a przynajmniej wisi tam taka karteczka że szukają kogoś) na stoisku z Cyfrowym Polsacie a i widziałem tez kartke, że przyjmą w centrum handlowym do sklepu z kryształami i takimi cackami tamna wprost sklepu z butami na tym korytarzu co jest apteka
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o tą pracę w Centrum to wczoraj byłam tam zanieść swoje CV...okazuje się, że jest to praca na pół etatu, głównie w soboty i w niedziele-chociaż czasem może się zdarzyć, że na tygodniu trzeba będzie przyjść...no i jest to praca dopiero od stycznia.
|
|
|
|
|
Ja również chciałabym się podłączyć do tematu od jakiegoś czasu szukam pracy ale niestety bezskutecznie gdybyście coś wiedzieli dajcie znać.
A jak to jest z tą galerią na przeciwko hali kiedy ją otwierają i jak z przyjęciami już coś wiadomo? |
|
|
|
|
jungla - gdzieś czytałam post o tej galerii też na forum i prawdopodobnie już było spotkanie tylko nie wiem czy w Hutniku czy w Romie ale coś mi się o uszy obiło. Trzeba poszperać na forum bo ktoś już o tym pisał.
|
|
|
|
W Stalowej nie szuka sie pracy, w Stalowej sie prace zalatwia, wiec im wczesniej to zrozumiecie tym szybciej ja bedziecie miec
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
zerkaj na ta stronke
teraz jast ogloszenie na kasjerke do biedronki http://www.jobrapido.pl/?w=&l=stalowa+wola&r=auto zycze powodzenia w szukaniu pracy jak cos bede wiedziec dam znac |
|
|
|
|
Dzięki
Wiem że pracę się załatwia ale bez znajomości nie jestem w stanie nic zrobić jestem tu od niedawna i nie mam tu nikogo. Więc o załatwianiu raczej nie ma mowy. |
|
|
|
|
Witajcie żałożyłam ten temat i jak u mnie nadal lipa składam składam te cv i nic ciągle słyszę to samo proszę czekać odezwiemy się ale ileż można czy nie może dany pracodawca powiedzieć od razu dziękujemy ale nie dostanie pani tej pracy ileż można czekać na telefon nie wiem czy w polsce już tak jest że pracę ma się tylko przez znajomości juz nie wiem co mam robić pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
kiedyś jak nie miałem pracy, kupiłem aparat i zacząłem robić zdjęcia. a ty? co potrafisz robić, za co inni mogliby płacić?
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
|
|
ja też kupiłam aparat i robię zdjęcia, ale póki co, to nie są zdjęcia, za które pozwoliłabym komuś płacić ;p
|
|