|
|
|
Witajcie mam pytanie czy ktoś wie jak jest na tym osiedlu ogrody w tym sklepie bo czesto sie ukazuja ogloszenia o prace własnie tam ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie bywam tam często ale z moich obserwacji wynika że ruch jest tam raczej mizerny więc pewnie i z wynagrodzeniem jest krucho.
|
|
|
|
|
Witam pracowałam tam kilka lat temu i to co mam do napisania to właściciel jest niemiły wykorzystuje pracownika ruchu tam nie ma wcale, a na dodatek miałam z nim przeprawe bo nie chciał mi kasy za ostatni iesiąc wypłacić.
Dziewczyna, która pracowała tam po mnie była w ciazy a on kazał myć okna na stołku po 2 dniach w szpitalu poroniła a on naweet nie zapytał jak sie czuje. nie polecam |
|
|
|
|
Musicie uważać na tego pana, ponieważ zmienia pracownice co dwa tygodnie, generalnie w okresie wakacyjnym co dwa tygodnie był inna pani, nie wiem czy oszukuje czy naciąga, w każdym bądź razie niepokojące jest to że tak często zmieniają się tam ekspedientki, może najwyższy czas aby sie nim zajął Inspektor Prac
|
|
|
|
|
Właśnie dlatego zaczełam ten temat i w okresie poszukiwania mojej pracy byłam juz u niego dwa razy i za kazdym razem szuka jakiejś naiwnej nie jest to p[rzykładny pracodawca a sklep swieci pustkami i czuć w nim starość i zaniedbanie
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
SZCZERZE mieszkam tu od 3 lat i nie byłam tam ani razu. Ale kilka razy widziałam przechodząc obok sklepu jak traktuje sprzedawczynie właściciel. WOGLE to się dziwie że ten "psudo sklep " jeszcze istnieje....
|
|
|
|
|
Przechodziłam tam kiedyś przypadkiem i wstąpiła. Tam prawie nic nie ma !!! Do tego ten gburowaty gość ( chyba to ten właściciel) Z czego on tam jeszcze siedzi !!!! Faktycznie to dziwne - sklep wygląda jak by był likwidowany, a tu gość oferuje prace ahhaa dobre !!!! Brońcie się dziewczyny przed tym gościem i taka praca dobrze to nie wygląda. A do tych Pań co pracowały, nawet jeżeli to była umowa ustna na 2 tygodnie to należy się wam wynagrodzenie, a od tego jest Sad Pracy w Stalowej Woli - Jest tam świetna kierowniczka pomoże doradzi - mi pomogła - dziewczyny dochodźcie swoich praw !!!
|
|