|
|
|
Czy w Stalowej są dostępne takie usługi? Jakie są ceny? Uważacie, że to potrzebne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiem, ze takie wyzyty są oferowane przez lekarzy weterynarii i wiem też, ze są osoby, które z nich korzystają.
|
|
|
|
|
suerte - na wizyty domowe przyjeżdża Pan Maciej Oręziak. To dobry specjalista ale niestety nie jest tani. Tu masz link do jego strony w necie http://argoswet.pl/
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A zakładanie takich tematów- potrzebne?
A co ten post wnosi do tematu?-1. upomnienie |
|
|
|
|
maga - widać są potrzebne skoro ludzie pytają a inni odpowiadają na ich pytania.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Ile kosztuje uspienie chorego psa???? Powtarzam chorego.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
u mnie na wsi jedno/dwa wina ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT u mnie na wsi jedno/dwa wina ;] Chodzi mi o papier Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
100 zł płacilem i zwlekalem z tym. Weterynarz stwierdzil ze pies sie męczył prez to tylko że zwlekaliśmy ale cała rodzina miała nadzieje że będzie ok.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
tu podobnie
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT A zakładanie takich tematów- potrzebne? Ktoś dostał pierwsze upomnienie i szczerze mówiąc pierwszy raz tutaj to widzę....dostanie 2,3 ..."en" upomnień "luziowym" kolorem lub innym co to da? kiedy zaczniecie banować oszołomów bo trzeba po imieniu rzeczy nazywać? tak jest na "cywilizowanych" forach i to że tak powiem ogólnych( w sensie żaden temat nie jest "tabu"). Już nie chodzi mi o temat o weterynarii ale jakikolwiek np. prawo jazdy co, gdzie jak, ile, z kim etc. (o ile tematu nie wyczerpują pozostałe posty "archiwalne" - bo tego masa jest), posty typu szukam fachowca , speca, rzemieślnika, sklepu itd., posty "pytające" o opinie o czymkolwiek. Co z tzw. SOG'ami jak to na szanujących się forach jest? Kiedyś o to pytałem to powiedzieliście że przygotowujecie? Ileż to będzie trwało?Niech się pojawią punkty in plus/minus zwłaszcza w postach typu "pytam o...", "doradźcie coś tam" itd. Jakikolwiek najprostszy temat tutaj nieraz człowiek poruszy trafiają się posty śmieci - celowo i nieświadomie. Napisałbym nowego posta odnośnie tego ale pewnie zostałby by wyoutowany. Poza tym ktoś kto moderuje cokolwiek tak jak tutaj wypadałoby się podpisać..... byleby nie "SM". Kiedyś lubiłem się tu wypowiadać, radzić się lub komuś (nie szkodząc na pewno) w pewnych sprawach itd. ale odechciało mi się jakoś ostatnio bo albo moderator albo pseudoposty.
A co ten post wnosi do tematu?-1. upomnienie |
|
|
|
|
W sumie miałem chęć spytać o lekarza weterynarii w Nisku, bo był kiedyś na "tysiącu" ale już nie ma, wiem że jest w racławicach ale wolałbym tam nie. (po prostu). Ale aż strach pytać bo wyjdzie temat motoryzacyjny RST vs. RNI & reszta świata....
|
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. I tak w ogóle nie rozumiem dlaczego ja dostaję upomnienie skoro jest pełno innych tematów na forum, gdzie posty są tak nie w temacie, że aż się prosi, żeby coś z tym zrobić. A teraz do Betty: nie chodziło mi o sam fakt zapytania czy takie usługi są w Stalowej tylko nie bardzo rozumiem po co ktoś zakłada taki temat, jeżeli nie potrzebuje informacji w tym danym temacie. Przecież jak ktoś chce się dowiedzieć czy może zamówić wizytę weterynarza w domu, to nie pyta "uważacie, że to potrzebne?" tylko pyta czy może gdzieś to zrobić. I jak takie tematy nie są śmieceniem forum, to faktycznie nie ma po co tu pisać cokolwiek:/
|
|
|
|
|
maga - pytanie składało sie z 2 części:
1. informacyjna - dotyczyła zabiegów weterynaryjnych (na to pytanie odpowiedziałam) 2. emocjonalna - opinia własna na temat konieczności wizyt i zabiegów weterynaryjnych (na to pytanie nie odpowiedziałam) Co wiecej myślę, że ten post jednak jest potrzebny bo dzięki niemu np. ktoś kto ma problem ze zwierzęciem np. z uśpieniem chorego psa będzie wiedział, gdzie się udać aby ulżyć mu w cierpieniu. Zawsze jest tak, że przy tematach ogólnych takich jak ten wychodzą inne podobne zapytania i problemy. Jeśli chodzi o zaśmiecanie forum to masz rację sama nie wiem dlaczego dostałaś upomnienie ale to już wiedzą tylko sami moderatorzy. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|