|
|
|
witam moze sie ktos orjentuje czy sa przelewy swiadczen rodzinnych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może rusz tyłek i sprawdź w bankomacie bądź zadzwoń do banku. Wkurza mnie co miesiąc to samo pytanie-czy są przelewy? Oczywiście te z Urzędu Miasta. Napisałbym więcej co sądzę na ten temat ale ugryzę się w ... Palca... ehhhh
|
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no ludzie kochani :/ zawsze są 21go na koncie :/
|
|
|
|
|
CYTAT no ludzie kochani :/ zawsze są 21go na koncie :/ Nie bądź taka do przodu bo nieraz i 19. są!!!!! I jak nie macie nic ciekawego ani mądrego do powiedzenia to się lepiej nie udzielajcie!!! Ktoś zadał pytanie i wystarczy na nie odpowiedzieć a nie filozofować!!!CYTAT witam moze sie ktos orjentuje czy sa przelewy swiadczen rodzinnych? Niestety jeszcze DZIŚ nie ma bo niedawno sprawdzałam. Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
ewciaaa, ale to jest jakaś porażka. Co miesiąc takie pytanie, co miesiąc nowy temat. Jaki jest problem sprawdzić w bankomacie lub zadzwonić do banku? Pewno, że łatwiej zadać pytanie na forum. Po co tyłek ruszać niech inni latają. Ja sobie posiedzę w ciepełku przed TV z kawką. Porażka totalna.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Po co tyłek ruszać niech inni latają. Ja sobie posiedzę w ciepełku przed TV z kawką Ale konto na SM potrafiła w tym celu założyć. Inteligentna jest - choć z ortografią to nie bardzo coś. |
|
|
|
|
Może ma angielskiego laptopa
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
jak bym wiedziala ze sie urodzi taka dyskusja to faktycznie bym sama sprawdzila tylko ze mnie goraczka dopadla !!!!!!!!!!!!!!PO DRUGIE WIDZIALAM TU JESZCZE GORSZE BYKIII !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
A PO DRUGIE KAWY NIE PIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Wpływy są na konto tak ? To może najprościej zrobić internetowe i sobie sprawdzać bez banku i telefonów do Urzędu ?
|
|
|
|
|
Przelew pójdzie na przelew
|
|