|
|
|
Czy może wiecie gdzie są organizowane Andrzejki w naszym mieście?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wybierz lokal, który Cię interesuje, znajdź na necie telefon i zapytaj. Przeważnie większość restauracji organizuje Andrzejki bo to dodatowy zarobek.
A tak serio w tamtym roku byłam w "Przytulnej" na Andrzejkach i było całkiem fajnie. Tu masz stronę http://www.restauracjaprzytulna.pl/ >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
www.tanew.pl
|
|
|
|
|
W przytulnej coś robią? wie ktoś coś na ten temat?
:) |
|
|
|
|
Bo takiu nas zascianek. po co płacic za aktualizacje www, internet phi...
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Do Andrzeja
|
|
|
|
|
Do NNN!
|
|
|
|
|
w przytulnej podobno organizowane są andrzejki i koszt to 60/os dwa dania gorące...
|
|
|
|
|
w marcato ma grac dj, a jak z muzą w przytulnej?
|
|
|
|
|
W przytulnej od zawsze gra taki pseudo zespół a raczej nie gra tylko puszcza piosenki koleś z klawiszy
Byłem tam na dancingu i podobało mi sie.. mimo udawanej muzyki A jak w tym roku? jest coś w Przytulnej? wie ktoś? :) |
|
|
|
|
StefanS51 ten pseudo gościu już na szczęście nie gra teraz wynajmują jakiś zespól nie wiem jaki ale jak byłam raz na dancingu to grali super. Śpiewała taka młoda, wysoka, zgrabna blondynka. A czy organizują Andrzejki to nie wiem ale pewnie tak jak każda restauracja trzeba tylko zapytać.
Ja w tamtym roku byłam na andrzejkach w "Lasowiance" z zakładu pracy i było fajnie. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
W Lasowiance też organizują coś w stylu "andrzejki" ?
:) |
|
|
|
|
StefanS51 ja byłam z zakładu pracy, to był wypad zorganizowany ale czy tak dla ludzi z zewnątrz robią to nie wiem. Zadzwoń i zapytaj.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT StefanS51 ten pseudo gościu już na szczęście nie gra teraz wynajmują jakiś zespól nie wiem jaki ale jak byłam raz na dancingu to grali super. Śpiewała taka młoda, wysoka, zgrabna blondynka. A czy organizują Andrzejki to nie wiem ale pewnie tak jak każda restauracja trzeba tylko zapytać. Ja w tamtym roku byłam na andrzejkach w \"Lasowiance\" z zakładu pracy i było fajnie. a grali repertuar dzemu, manamu,bajmu? podejzewam ze to byłzespół dreems. swietnie grają |
|
|
|
|
bratp grali nawet Lady Gagę a dziewczyna miała taki głos, że myślałam, że oni to z płyty puszczają, bo byłam wtedy na zewnątrz. A ten wcześniejszy grajek to byl chyba zespół Bravo
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT bratp grali nawet Lady Gagę a dziewczyna miała taki głos, że myślałam, że oni to z płyty puszczają, bo byłam wtedy na zewnątrz. A ten wcześniejszy grajek to byl chyba zespół Bravo Dokładnie! to był zespół BRAVO.. porażka :) |
|
|
|
|
Dwor Olimp na Piaskach 100zl
|
|
|
|
|
Oczywiscie tylko i wyłącznie NNN
|
|
|
|
|
CYTAT Oczywiscie tylko i wyłącznie NNN A co tam za satysfakcje będą? |
|
|
|
|
NNN z całym szacunkiem ,bo jest tam ładnie .Ale ostatnio moje zdanie o tym" fajnym" lokalu leglo w gruzach.ludzi wpuścili tyle ,żę niebyło gdzie nogi postawić.CZesto tam chodziliśmy i wiem ze zawsze ,jest dużo ludzi ,ale to co bylo ostatnio to MASAKRA ,dziwie sie bo w ten sposób tracą klientów
|
|